Obavijesti

News

Komentari 62

Hrvata (20) terete za ubojstvo: Izbo maloljetnicu (17) u parku

Hrvata (20) terete za ubojstvo: Izbo maloljetnicu (17) u parku
10

Jodie Chesney (17) ubijena je 1. ožujka u parku u Harold Hillu u Londonu. Policija je prvo u utorak u Leceisteru uhitila Manuela Petrovica iz Londona, a u petak još jednog muškarca čiji identitet nisu naveli

VIDEO

Manuel Petrovic (20) iz Romforda u istočnom Londonu uhićen je u utorak u Leicesteru. Optužen je za ubojstvo 17-godišnje Jodie Chesney u Harold Hillu u Londonu, objavila je policija.  U subotu se pojavio na sudu kako bi na trominutnom saslušanju potvrdio svoje ime, adresu, godinu rođenja i hrvatsku nacionalnost, javlja Sky News.  Petrovicev odvjetnik Zahir Ahmed kazao je da nije zatražena jamčevina te će njegov klijent ostati u pritvoru do ponedjeljka kada je zakazano novo saslušanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

Policija je navela kako su u petak u Londonu uhitili još jednog muškarca, čije ime nisu naveli, a kojeg također povezuju s ovim ubojstvom. Muškarac je u pritvoru. Kako su nam rekli iz londonske policije, identitet drugog uhićenog muškarca ne otkrivaju jer još nije optužen za zločin. U ovoj fazi istrage on je uhićen i u pritvoru, no čeka se podizanje optužnice.

Ubijena Jodie Chesney je u petak, 1. ožujka,  sa svojim dečkom i četvero prijatelja bila u parku blizu dječjeg igrališta.

Sjedili su na klupi, družili se i pjevali. Navodno su vidjeli dvojicu mladića kako se motaju u njihovoj blizini, ali su ubrzo otišli. Nakon 20-ak minuta mladići su se vratili, s leđa izboli Jodie i dali se u bijeg.

People visit  a site near to where 17-year-old Jodie Chesney was killed, at the Saint Neots Play Park in Harold Hill, east London

Policija je u 21.25 sati dobila poziv iz londonske ambulantne službe, koja im je dojavila da imaju žrtvu uboda nožem. Policija je odmah došla u bolnicu, no Jodie je zadobila smrtonosne ubode, te je proglašena mrtvom u 22.26 sati.

Peter Chesney, otac ubijene Jodie, opisao je svoju tinejdžericu kao 'ponosnu štrebericu' i 'sjajnu djevojku'.

Harold Hill fatal stabbing

- Njezina bit je bila dobrota i blagost. Ništa loše nije imala u sebi. Njezina smrt je razderala našu obitelj. Ne znamo kako se nositi s ovim. Svi patimo jer je bila toliko dobra djevojka... Nitko ne može vjerovati - zašto ona? Niti jedan život ne zaslužuje ovakav kraj, a posebice njezin. Bila je tako blaga... - kazao je otac, prenosi Daily Mail.

Lucy (19), sestra ubijene kazala je kako Jodie nikada nije markirala ni zakasnila u školu. 

- Osjećaj je kao da je još čekamo da se vrati kući - kazala je Lucy.

Motiv napada je nepoznat. Policija nastavlja istragu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca