To je to što me zanima!

Ovo je ministrova vikendica: 'Kupio sam je u vrijeme krize'

Prema pisanju Globusa, Marić je u imovinskoj kartici prijavio vikendicu u Živogošću kraj Makarske u vrijednosti 800.000 kn, iako prema procjeni stručnjaka ona vrijedi od tri do 3,5 milijuna. Sve će razmotriti povjerenstvo
Vidi originalni članak

Interesantno je da se ni za jednu od više od 10.000 nekretnina koje se nalaze u imovinskim karticama svih dužnosnika, a od njih su na stotine u središtu Zagreba, u Dubrovniku, Rovinju, Poreču, otocima na plažama, ne traži sadašnja vrijednost nego samo za jednu vikendicu u Živogošću, rekao je jutros ministar državne imovine Goran Marić. 

Prema pisanju Globusa, Marić je u imovinskoj kartici prijavio vikendicu u Živogošću u vrijednosti 800.000 kuna, iako prema procjerni stručnjaka ona vrijedi od tri do 3,5 milijuna.

- Istina je da sam vikendicu u Živogošću kupio prije sedam godina, u vrijeme krize, da sam je uredno prijavio u imovinskoj kartici i da sam unio vrijednost iz kupoprodajnog ugovora, što je jedino tada vrijedilo i što je jedino zakonski moguće. Nema potrebe procjene tržišne vrijednosti, poručio je u četvrtak Marić.

 

Idi na 24sata

Komentari 176

  • dahhmal 26.04.2019.

    Di su sad povjerenstva i razna velika slova koja se kao fol bore protiv kriminala kaj nasi nisu sposobni ko Ameri da prate lovu i sve saznaju pa ajmo vidjeti kolko taj zaradauje ko mu je kao dao lovu kolko je taj zaradivo koji mu je dao lovu stisnut onoga koji je prodao kucu da prizna pravu cifru kolko taj love ima i kolka mu je placa da si moze sve to priustiti ali to niko nece uciniti jer bi cijeli kornati trebali postati goli otok koliko ima takvih kao ovaj

  • roker45 26.04.2019.

    Što niži čovjek, veći auto, što veća seljačina, veća vikendica. Samo lopina i seljačina ima obraza vilu od 250 kvadrata zvati vikendicom.

  • Zvončicaaaa 26.04.2019.

    Ovakve članke nemogu ni komentirat... tlak mi je 300... pa dokad više će nas političari levatit....

Komentiraj...
Vidi sve komentare