To je to što me zanima!

Ovo je napadač iz Srbije koji je ubio najmanje 8 ljudi: Otišao kući po oružje i počeo pucati

Cijeli sukob počeo je na školskom dvorištu. Nakon toga Uroš B. (21) je, kažu očevici, otišao doma po oružje i počeo pucati. Ubio je najmanje osam ljudi
Vidi originalni članak

Srpski mediji pišu kako je glavni osumnjičeni za maskar u Mladenovcu u noći na petak Uroš B. (21). Upucao je više od 20 ljudi, od čega je preminulo najmanje osam, javlja Telegraf.rs. Među ubijenima su policajac i njegova sestra.

STRADALA I NJEGOVA SESTRA U stravičnom pokolju ubijen je i policajac. Imao je tek 21 godinu

Uroš je nakon krvavog pira pucao na još nekoliko lokacija, i u trenucima dok ovo pišemo još nije uhvaćen. Prema  neslužbenim informacijama, opkoljen je u selu Šepšin i puca na policiju. Cijeli sukob počeo je navodno na školskom dvorištu. Nakon toga Uroš B. (21) je, kažu očevici, otišao doma po oružje i počeo pucati. Motiv je navodno svađa, a za njega kažu da dosad nije bio problematičan.

POGLEDAJTE VIDEO: POČINITELJA TRAŽI 600 POLICAJACA

Iako se ranije pisalo kako je ubijeno 10 ljudi, prema najnovijim informacijama čini da je ipak riječ o osam potvrđenih žrtava i više od 10 ranjenih.

POLICAJCI OKRUŽILI ZGRADU Potresne scene: Ispred Hitne u Beogradu rodbina strepi za bližnje, više ljudi na operaciji

Najnovije informacije o pucnjavi donosimo OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Koalicijski Partner 05.05.2023.

    Sve Iz Kuće! Doslovno Sve! Ja Sam Bio Okružen Ološom Konstantno! Nisam Postao Ološ! Borio Sam Se U Životu I Postao Uspješan Poslovni Čovjek Bez Straha Od Ikoga Tko Hoda Ovom Planetom! Doživio Sam Svašta! Ucmekam Bez Problema! Biram Put Dijaloga Kad God Jer To Moguće! Družim Se S Normalnim Civiliziranim Ljudima! U Ovom Životu Moraš Biti Jeben! Ukoliko Nisi Jeben Bit Ćeš Jeban! Ja Sam Prejeben!

  • Andjelica 05.05.2023.

    Eto kaj to nije za smrtnu kaznu je kak to rijese ameri ubijen u bijegu amen

  • urnebes 05.05.2023.

    istina je što poneki za posjedovat oružje imaju opravdanja jer kažu što je i istina, da tko namjerava ovako nešto izvest to može na stotine drugi načina izvest, samo je interesantno da se skoro nitko nije odlučio za tu mogućnost, nego su isključivo svi činili s vatrenim oružjem, moguće i zbog što je se s vatrenim oružjem lakše negdje ušetat ili hodat ulicaom nego da na ramenu nosaš letvu ili kanistru s 10 ltr. benzina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare