To je to što me zanima!

Ovo je rekao novi ravnatelj Srebrnjaka: U našoj obitelji se prenosilo 'Ne vjeruj Srbinu'

Tijekom simpozija 'Hrvatske pravoslavne crkve', prije dvije godine, kad je govorio o svojoj obitelji, Darko Richter je izjavio U našoj se obitelji prenosila uzrečica: 'Ne vjeruj Srbinu!'"
Vidi originalni članak

Izbor Darka Richtera za ravnatelja bolnice Srebrnjak dočekan je s brojnim kritikama, prvenstveno zbog toga što su ga na tu funkciju povukli iz mirovine, a potom i zbog njegovih izjava, među kojima su i one o umjetnoj oplodnji. 

KAO DA GA JE ŠKORO BIRAO Kako je 'ekstremna ljevica' izabrala 'ekstremnog desničara'

Portal Novosti sad je otkrio još jedan detalj iz Richterove karijere, a to je gostovanje na tribini 'Hrvatske pravoslavne crkve', gdje je govorio o jednom od svojih predaka, austrougarskom feldmaršalu Svetozaru Borojeviću, ali i drugim članovima obitelji. Za njega je istaknuo da je bio Hrvat, pravoslavne vjere. Novosti pišu i kako tvrdi da je  izjednačavanje pravoslavlja sa srpskom nacijom "rasizam koji su na čudan i nemoralan način izmiješali interesi svetosavlja i boljševizma".

Tijekom jednog od simpozija je izjavio i: "U našoj se obitelji prenosila uzrečica Milke Borojević (njegova prabaka, op.a.): 'Ne vjeruj Srbinu!'"

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Darka Richtera

Inače, ovako su iz stranke Možemo! komentirali Richterov izbor: "izabrali su kandidata koji je po njihovom stručnom mišljenju po svim stručnim kvalifikacijama najbolji u ovom trenutku za upravljati bolnicom Srebrnjak, usprkos tome što je po svojim osobnim i političkim stavovima dijametralno suprotan stavovima stranke koja je na vlasti. I zbog toga dr. Richter zaslužuje priliku da u kratkom roku ostvari ciljeve koje je Upravno vijeće zacrtalo."

NOVI RAVNATELJ SREBRNJAKA Darko Richter komentirao covid potvrde: 'Oni koji to odbijaju neka si odu pregledati glavu!'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • herojnad herojima 08.10.2021.

    a što ćeš,došao s kamena u fotelju

  • darko122 08.10.2021.

    Naravno da za normalne ljude nacija, vjera i boja kože i ine razlike, nemaju veze za dobre i normalne ljude.. No povijest na ovim prostorima u kojima su , od sarajevskog atentata  1914. god., pa na dalje uvijek  velikosrpski hegemonisti, dolazili na našu zemlju,  rovare, ubijaju, te guraju Srbe prečane  i Jugose protiv svojih susjeda, vrlo lukavo i pokvareno. Da u  Hrvatskom narodu zbog tih stoljetnih trauma, ali i poradi opreza  u postojala je uzrečica da se "Srbinu ne smije vjerovati jer on ti uvijek isto misli učiniti zlo, jednako onaj koga bi držao u vreći ili onaj koga si ugostio za stolom. Naravno to je promidžba za raju i kad treba promidžba za rat. Da to nije tako svjedoci su mnogi Srbi hrvatski branitelji, a i mnogi Hrvati koji su u JNA ratovali protiv svih naroda, osim protiv Srba.

  • colorado 08.10.2021.

    kad je u igri velika lova 60 milijuna ojra..kako što lakše doći do nje nego preko penzionera....al sve mi se više čini da bude EU zaprla pipu..zamisli kad budu sastanci na najvišem vrhu za taj projekt i u pregovorima dođe ova ekipa..za smijat se ili za plakat..prije ovo drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare