To je to što me zanima!

Ovo je Riječanin kojega su na smrt pretukli bejzbol palicama

Mladen Ambrožić (50) je u utorak u noćnim satima preminuo u sarajevskom naselju Hrasno. Troje ljudi je uhićeno u Sarajevu pod sumnjom da su ga do smrti pretukle
Vidi originalni članak

Zbog ubojstva 50-godišnjeg Mladena Ambrožića, rodom iz Rijeke, uhićeno je troje ljudi. Ambrožić je na smrt pretučen bejzbolskim palicama u sarajevskom naselju Hrasno

Prema policijskoj evidenciji Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, no nema preciznih podataka čime se tamo bavio.

Ambrožić je u Sarajevu bio napadnut i prije godinu dana

Sarajevski portal source.ba objavio je presliku evidencije MUP-a KS u kojoj stoji kako je osoba po imenu Mladen Ambrožić bila povremeno angažirana na poslovima održavanja u Policijskoj upravi Centar. Također se navodi da je bio metom napada zaštitara koji su bili angažirani na osiguranju nogometne utakmice između Željezničara i Sarajeva odigrane u listopadu 2015. na stadionu Grbavica. Ambrožić je navodno zbog tog napada podnio kaznenu prijavu protiv zaštitara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih ozljeda. 

- U 23:45 sati obaviješteni smo da se u ulici Džamijska 6/3 nalazi osoba A.M. s vidnim povredama glave, a koji je preminuo od zadobivenih povreda. A.M je fizički napadnut ispred haustora od strane tri nepoznate osobe koje su mu nanijeli teške povrede. Izuzeti su tragovi i dokazi. Identificirane su i uhićene tri osobe, izvršena je kriminalistička obrada tijekom koje su pronađeni drugi predmeti, tragovi i dokazi koji daju dovoljno osnovne sumnje da se protiv istih može podnijeti izvještaj -  kazao je načelnik Sektora kriminalističke policije Kantona Sarajevo Džafer Hrvat, prenosi source.ba.

- U tijeku je obrada nad troje ljudi koja će sutra biti predana Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu. Riječ je o osobama inicijala B.E. (1997.), B.A. (1995.) i H.A. (1994.), sva trojica iz Sarajeva - dodao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kor - Jan - Dar 12.10.2016.

    Doživite ljepotu Sarajeva,,, i umrite od ljepote!!!!............. A s obzirom da nismo mi ti koji sudimo, i da ne valja suditi da i nama samima ne bi bilo suđeno, RIP nesretniku!!!

  • alcapone123 12.10.2016.

    Što li je čovjek toliko zgriješio da ga na smrt premlate?

  • alcapone123 12.10.2016.

    Što li je čovjek toliko zgriješio da ga na smrt premlate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare