To je to što me zanima!

Ovo je tajkun u BMW-u koji je poginuo u sudaru. Sumnjaju da se utrkivao i usmrtio obitelj

Jedan od poginulih u nesreći je Mate Primorac i sumnja se da je upravo on izazvao nesreću jer je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je ograničenje brzine 60 km/h.
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 na predjelu Zaton-Buna poginulo je četvero ljudi, među kojima je i dijete, a ozlijeđeno je još četvero.

Poginuli su supružnici Boris (35) i Marijana Krstić (34) i njihov devetogodišnji sin Roberto koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M. P. (46) iz automobila BMW X5. Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli u Renaultu završila je u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama.

Kako piše Avaz.ba, jedan od poginulih u nesreći je Mate Primorac i sumnja se da je upravo on izazvao nesreću jer je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je ograničenje 60 km/h.

Primorac je zbog toga udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile Doko (31), potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22) i na kraju svom silinom u Renault Scenic, u kojem je bila obitelj Krstić, a kretao se iz suprotnog smjera.

ČETVERO MRTVIH Pijani su se utrkivali u BMW-u i Mercedesu pa usmrtili obitelj: 'Velika tuga, prerano su otišli'

Avaz navodi kako su Primorac i Doko zajedno bili na proslavi krštenja u jednom mostarskom restoranu iz kojeg su krenuli prema Čitluku i Međugorju. Pojavili su se navodi kako je Primorac krenuo pretjecati Doku, a ovaj mu to nije dopustio pa je krenulo utrkivanje. Doko se iz nesreće izvukao bez ozljeda, dok je trogodišnja curica iz Renaulta zadobila teške tjelesne ozljede kao i još troje ljudi koji nisu životno ugroženi. Portal Hercegovina.info objavio je kako je Doki izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Primorac je bio lokalni tajkun iz Čitluka koji se bavio ugostiteljstvom i ugradnjom rashladnih komora.

POGINULO ČETVERO Detalji strave kod Mostara: U nesreći su poginuli muž, žena i dijete. Mrtav i čovjek u BMW-u

Ime Mate Primorca na poslovnim se stranicama spominje i uz jednu pizzeriju u Čitluku te se navodi da je Primorac vlasnik. Na web stranici pizzerije inače stoji da je stranica uklonjena zbog nepodmirenih dugovanja. 

Mile Doko koji je u nesreći s 2.5 promila bio za upravljačem Mercedesa AMG C63 i koji se izvukao bez ozljeda sin je jednog od hercegovačkih tajkuna. Na poslovnim stranicama stoji kako je Doko vlasnik i direktor tvrtke Andrea & Giovanni d.o.o. iz Čitluka koja se bavi trgovinom na veliko. Tvrtka je lani imala 136 milijuna kuna prihoda, a slične je prihode imala i 2020. i 2019. Ivan Doko također je vlasnik novoosnovane firme I.M.T. DOKO & Co.

DETALJI TRAGEDIJE U HERCEGOVINI Zbog pijanih divljaka na cesti ove obitelji više nema: 'Bili su puni ljubavi prema djeci...'

Na društvenim mrežama nakon nesreće pojavio se niz objava u kojima se iznose informacije da je Doko od ranije poznat po brzoj vožnji, pišu bosanskohercegovački mediji.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • vjesalica 26.09.2022.

    ta hercegovina puna nekakvih tajkuna,pomislio bi čovjek da je to neki raj na zemlji,i zašto onda ti odozdola dolaze u Lijepu Našu i donose svoj mentalitet,pa i po Hrvatskoj rade sranja.......... pitam se odakle im novci, hm da nije možda iz džepova Hrvata.

  • Juki9 26.09.2022.

    Nadam se da suci neće "omastiti brkove".

  • Vuk janko 26.09.2022.

    odmah financijski zbrinuti preživjelu kćer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare