To je to što me zanima!

VIDEO Ovo je umirovljenik s 482 mil. kn na računu. Ispred suda je novinarima vikao: 'Lešinari!'

Među osumnjičenima koji su u nedjelju stigli na sud gdje će im sudac istrage odrediti idu li u istražni zatvor zbog malverzacija u Ini je i otac direktora u Ini, Damira Škugora. Na računu je imao 482 milijuna kuna
Vidi originalni članak

U velikoj akciji USKOK-a i policije je u subotu uhićeno nekoliko ljudi za koje se sumnja da su počinili kaznena djela zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju, pomaganja u zlouporabi ovlasti u gospodarskom poslovanju u sastavu zločinačkog udruženja te kaznenih djela pranja novca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među uhićenima su i jedan od direktora u Ini, šef Hrvatske odvjetničke komore i poduzetnik. Osumnjičeni za pljačku Ine došli su u nedjelju popodne pred suca istrage koji će odlučiti o određivanju istražnog zatvora, što je predložio Uskok. 

MOŽEMO!: 'Inflacija i krađe u Ini pokazuju da trebamo novu energetsku politiku u korist građana...'

U zgradu suda su došli u jednom kombiju, a među njima je bio i umirovljenik, otac osumnjičenog direktora u Ini, Damira Škugora, a na čijem su računu pronašli 482 milijuna kuna. 

PLJAČKA PLINA OD MILIJARDU KUNA Kako se branio direktor Škugor: 'Nisam kriv! Tako se radi u Ini!'

Novinarima je tijekom ulaska u zgradu suda govorio: "Lešinari, lešinari!", vidi se na snimci koju je objavio reporter N1. 

 

Idi na 24sata

Komentari 423

  • simonairena 29.08.2022.

    konjusina stara, kako nikom nije bilo cudno otkud mu tolike pare, bice naslijedio od babe, sram ga i stid bilo lakomi starkelja

  • SaulovicLuka 29.08.2022.

    uopce ne izgleda ko lopov

  • Jaznamnajbolje2 29.08.2022.

    Neda deda paru laku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare