To je to što me zanima!

'Ovo je zločinački pothvat Haaga i EU protiv Hrvatske'

Koordinacija braniteljskih udruga grada Splita prozvala je 'hrvatske izdajnike na čelu sa Mesićem' i poručila generalima da ostaju uz njih sve dok ne izađu na slobodu
Vidi originalni članak

Koordinacija braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata grada Splita odbacila je danas presude hrvatskim generalima rekavši da su one izvučene iz glavne optužnice o zajedničkom zločinačkom pothvatu te predstavlja potpuno izvrtanje činjenica i izmišljotinu koja će imati teške posljedice za budućnost Hrvata i države. Zaključili su da je presuda i kvalifikacije u njoj konačna potvrda postojanja zločinačkog pothvata protiv suverenosti i samostalnosti Hrvatske u kojem, kažu, sudjeluju neke članice EU i Haag, ali i 'hrvatski izdajnici sa Mesićem na čelu'.

- To je sramotna presuda koja je nastala u sprezi dijela međunarodne zajednice, srpskog agresora i hrvatskih izdajnika na čelu s bivšim predsjednikom Mesićem, stoji u priopćenju. Ističu da je za njih Oluja 'čista kao suza' te da su Ante Gotovina i Mladen Markač heroji, a ne zločinci. Traže od državnog vrha, političkih stranaka i drugih čimbenika da se pobrinu za interes naroda i države koji je 'skupo plaćen krvlju ponajboljih sinova i kćeri'. Uputili su poruku i generalima da stoje uz njih sve do ostvarenja konačnog cilja, njihove zaslužene slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • andi_1 16.04.2011.

    ...naravno, i Tadić treba da plati amerima odštetu za onaj srušeni nevidljivi avion..jer oni nisu znali da je nevidljiv

  • andi_1 16.04.2011.

    ...po toj presudi...sad treba sudit i srbima jer su napali amerikance, tj njihov zrakoplov dok je bombardirao srbiju

  • kozara 16.04.2011.

    vas se nista ne pita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare