To je to što me zanima!

'Ovo joj nećemo oprostiti': Kolindu sada čekaju crni dani

Novi Express objavljuje insajderski izvještaj o stanju duhova na ‘desnom rubu’, kojeg se Kolinda odrekla, pa se sad i oni odriču nje. - Vučić se nije čak ni pokajao, kaže naš sugovornik...
Vidi originalni članak

Gotova je. Ovo joj nikad nećemo oprostiti, ni mi ni birači, rekao nam je jedan dojučerašnji vatreni Kolindin zagovornik s ljute hrvatske desnice dodajući kako Kolinda za dvije godine može tražiti novo radno mjesto.

- Vučić se nije čak ni pokajao, a ona ga je primila i dala mu priliku za trijumf. Budimo iskreni, Vučić je zabio hat-trick u gostima, obrisao je pod i s njom i s nama, a ona, za čiju smo pobjedu sve učinili, ne samo da nas nije pitala za mišljenje, nego nas je pred tim nereformiranim četnikom prozvala ‘političkim marginalcima’. Osim toga, pored njega je djelovala izgubljeno - rekao je za Express sugovornik s desnog ruba političke scene.

Martina Dalić, navodno, grčevito brani svoju kožu i odbija predati ostavku, a nagodba u Agrokoru, u prvom zakonskom roku, je otpala. To znači da će na Plenkovićeva leđa pasti teret svakog zamislivog neuspjeha u postizanju nagodbe. To svakako neće biti ugodno, ni ako smijeni Martinu Dalić, a osobito ako i ona i Ramljak ostanu. Potrošeni su deseci milijuna eura na način kakav Europa ne poznaje, napunjeni su privatni džepovi, a nagodbe nema - kako to braniti?

U novom Expressu možete čitati tekstove prvoklasnih autora: Ivana Pandžića, Tomislava Klauškog, Miroslava Lilića, Josipa Mlakića i drugih. Na svim kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 310

  • mihaella 26.02.2019.

    KGK je svoje otplesala, otpjevala, odlumpala, odglumatala,...trebala je već davno otići. Zapravo nije trebala ni doći.

  • projekt_venus 17.02.2018.

    Svoje birače je javno nazvala marginalcima....hahahahaha....svaka čast, možda čak i glasam za nju na slijedećim izborima :)

  • gordana58_1 17.02.2018.

    Prava dama a vi kao narod niste zasluzili da vam dama kulturna i obrazovana bude predsjednik...mozda neki buljavi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare