To je to što me zanima!

Ovo su poruke koje je Bojan Ivošević pokazao javnosti

Ivošević je na današnjoj konferenciji za novine pokazao poruke koje je djevojka iz Srbije poslala Luki Baričiću
Vidi originalni članak

Ovo je taj zadnji dan, njihova poruka Luki Baričiću da ja nisam zainteresiran. Što jasnije vam treba da ja nisam zainteresiran, govorio je na današnjoj konferenciji za novinare Bojan Ivošević.

- Ništa od prijatelja. Ali se Bojanu ne sviđa mala, djeluje nezainteresiran? - pisala je poruka na papiru kojeg je držao u ruci. Ivošević je pokazao razgovor djevojke iz Srbije s kojom se Luka Baričić, suradnik Ivice Puljka, navodno dopisivao i razmjenjivao brojne poruke eksplicitnog sadržaja, a onda ju je pokušao nagovoriti da maloljetnu sestru "spoji" s Ivoševićem.

- Imali smo benigni razgovor nakon toga, i evo, ja sam tu. Napravio sam deeskalaciju razgovora i slijedi poruka Luki s njihove strane. Ove poruke su bile na Instagramu, prije nego što je sve došlo do medija je profil nestao, a poruke su izbrisane. Meni je samo žao Luke koji je napravio grešku i, nadam se, iz toga nešto naučio - rekao je. 

Pokazao je i drugu poruku.

- Ja sam pričala sa sekom, nek joj se prijatelj javi na WhatsApp. Pa neka se dogovore, mislim da će tako biti najbolje. Reci mu kako sam ti rekla, neka joj odmah da do znanja tko je glavni, mala gori za dominantnim frajerom - stoji u poruci koju je Bojan držao. 

Ivošević je rekao kako se ne planira povući iz politike. 

- Apsolutno ne. Nikakve slike ni snimke moje nisu izašle. Što jasnije od navodne žrtve, poruke da nisam zainteresiran, treba? Kroz glavu mi je prolazilo kontaktiranje prijatelja, ali ona uvjetuje dolazak u Split. Moje poruke? Šaljive, provokacije, zezancije - rekao je. 

- Cilj je bio da pošaljem sliku svog spolovila pa da mi završe političku karijeru - rekao je i dodao kako se uključio u dopisivanje isključivo kako bi pomogao prijatelju. 

VIDEO: IZVANREDNA PRESICA Splitski trojac o seks skandalu: Baričić: Povlačim se; Ivošević: Htjeli su slike mog spolovila...

Podsjetimo, Večernji list je u nedjelju izvijestio kako se suradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić dopisivao s djevojkom Aleksandrom iz Srbije. Navodno su razmjenjivali brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je pokušao nagovoriti djevojku da spoji svoju maloljetnu sestru s bivšim dogradonačelnikom Bojanom Ivoševićem. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivanvladoci 14.06.2022.

    Mislim da Bojan Ivo ševi Puljka, i to je zagonetka zašto ga tako zagovorljivo brani, dok ga Bojan Ivo šević drži ga za jaja.

  • antiša-ante 13.06.2022.

    Ivošević??? To je onaj vampir što želi piti ljudsku krv?

  • KEOPS 2003 13.06.2022.

    E, slatka je politika, kruh bez motike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare