To je to što me zanima!

'Ovo su teški trenuci za nas. Molim vas za razumijevanje...'

Na velebnoj vili u kojoj živi Piruška Canjuga su rolete bile spuštene. Sličnu situaciju zatekli smo i pred kućom Ljerke Puljić i Damira Kuštraka. Pokoji susjed šturo je komentirao uhićenja
Vidi originalni članak

Nismo poznavali gospođu Canjugu, doselila se na Tuškanac prije dvije-tri godine. Nije ona ništa kriva, nju su bezveze uhitili, a tužno je jer ima bolesno dijete, ispričali su nam susjedi Piruške Canjuge.

Na velebnoj vili u kojoj živi danas su rolete bile spuštene. Sličnu situaciju zatekli smo i pred kućom Ljerke Puljić i Damira Kuštraka. Pokoji susjed šturo je komentirao uhićenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žena je bila stvarno OK, nikad s njom nismo imali problema. Isto tako, nismo vidjeli kad je policija došla po nju - rekla nam je prva susjeda Ljerke Puljić na zagrebačkom Cmroku.

U urbanoj vili Ivana Crnjca na Šestinskom vrhu zatekli smo njegovu suprugu.

- Ovo su jako teški trenuci za nas i lijepo vas molim za razumijevanje. Ne želim ispasti bezobrazna, ali shvatite me - kroz odškrinuta vrata rekla nam je Vesna Crnjac Jurin. 
Nije htjela reći je li se čula sa suprugom od uhićenja ni što očekuje od cijelog procesa.

U kući preko puta Crnjčeve zatekli smo njegovu susjedu.

- Jutros sam se vratila s puta, tako da sam, nažalost, propustila cijeli ‘show’ - kroz smijeh nam je rekla. Dodala je da je prvi susjed Ivana Crnjca navodno u ponedjeljak pri uhićenju bio u Crnjčevoj kući, no on nam, s obzirom da je jedan od svjedoka, nije htio ništa komentirati.     

Idi na 24sata

Komentari 120

  • ljubica ljubičica_1 18.10.2017.

    Nije vas bilo sram dok ste uživali plodove kriminala tada vam nije bilo teško i izigravali elitu !Sve dođe na naplatu kad tad .Srami te se !

  • dom01 18.10.2017.

    Gospodjo ,tvoja jedna tasna i cipele mogla je cili zivot nahraniti i platiti struju onoj bakici sto je morala u zatvor zbog 100kn ,dali si imala razumjevanje? nisi ,e pa ko te j.....

  • dom01 18.10.2017.

    Ha a dali ste vi imali razumjevanje ,za one koji su radili za vas za crkavicu ,i nisu mogli svom ditetu priustiti najosnovnije stvari ,ili za onu baku koja nema 100kn da plati struju i morala u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare