To je to što me zanima!

Ovog vikenda Čačić će bliskim suradnicima otkriti svoj plan?

Bliski prijatelji, te bivši i aktualni članovi HNS-a uvjereni su da Čačić sigurno neće otići u političku mirovinu. Dapače, najavljuju njegov još veći i jači politički angažman
Vidi originalni članak

Radimiru Čačiću će pulski zatvor ovaj vikend dati slobodno, a on će ga iskoristiti kako bi se sastao sa sebi odanim ljudima i otkriti im koji su mu politički planovi nakon izlaska iz zatvora, javlja tportal

Bliski prijatelji, te bivši i aktualni članovi HNS-a uvjereni su da sigurno neće otići u političku mirovinu. Dapače, najavljuju njegov još veći politički angažman. 

Bez izjava: Suradnici su 'zakopčani do grla'

Darko Hrenić, jedan od Čačićevih najodanijih suradnika, rekao je da su on i Čačić već razgovarali, ali još ne želi otkriti detalje. No, i drugi njegovi bliski suradnici u izjavama su 'zakopčani do grla'. 

Čačić, nesumnjivo, ima podršku na terenu i to će se vidjeti. Politička borba tek slijedi, kaže njegov suradnik

Vjerojatno smatraju da im se istupi i sukobi ne isplate, već je bolje zauzeti što bolje pozicije za ono što slijedi. Jedan od njih smatra da bi Čačićeva sudbina zacijelo zadesila i druge odane narodnjake, jer u vrhu HNS-a nisu shvatili kako su izgubili medijski rat nakon što su isključili Čačića, a on svoju šutnju nije prekinuo. Isti izvor navodi da baš nitko njegovo isključenje nije ocijenio demokratskim činom.

 - Čačić, nesumnjivo, ima podršku na terenu i to će se vidjeti. Politička borba tek slijedi - rekao je Čačićev bliski suradnik za tportal.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • cmerehec 31.01.2014.

    Kaj je to plan?

  • zeljkok3 30.01.2014.

    A potvrda o nekažnjavanju za njega ne treba, ??????????????????????????

  • 30.01.2014.

    "Dečki, čim zajdem vun, prve ideme v Mađarsku po klobase in sira, nekak sem zmršal....ja vozim!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare