To je to što me zanima!

Ovu Vladu nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Nobilo

Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje, oštro je rekao Šeks nakon što je Nobilo poslao otvoreno pismo
Vidi originalni članak

Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje – kazao je potpredsjednik Sabora i HDZ-a Vladimir Šeks. Ovdje je riječ o zaštiti nacionalnih interesa, važnih za Republiku Hrvatsku i sramotna je estradizacija slučaja, dodao je. Ovu Vladu i premijerku, naglašava, nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Anto Nobilo.

Bila je to reakcija na Nobilovo otvoreno pismo državnom odvjetniku Mladenu Bajiću u kojem je tražio da glavni državni odvjetnik odbije sastanak s premijerkom Kosor vezan za aferu Ina - MOL u svjetlu informacija da se bivšeg premijera Sanadera sumnjiči da je uzeo 10 milijuna eura mita. Šeks je dodao kako suradnju Vlade i Državnog odvjetništva na suzbijanju i iskorjenjivanju korupcije nitko ne može blokirati ili usporiti, a naglasio je da je u svakoj državi takva suradnja u borbi protiv korupcije bitna za stabilnost države.

- Odvjetnici sami biraju način na koji će braniti svoga klijenta - istaknuo je Šeks.

Naime, branitelj bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca zatražio je danas od glavnoga državnog odvjetnika Mladena Bajića da odbije sastanak s premijerkom Kosor o aferi Ina - MOL jer, smatra, premijerka u tom kaznenom predmetu mora imati status svjedoka, a ako se na nju primijene isti kriteriji kao i na njegova klijenta, mogla bi postati i osumnjičenik.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 01.07.2011.

    ŠEKSU, ZAUSTAVITI ČE vAS GRAĐANI , JEDINO AKO NEBUDETE KRIVOTVORILI IZBORE , ŠTO NEBI BILO ČUDNO ZA VAS HDz-ovce. . . . . .

  • Bili Joso 01.07.2011.

    Čudni su hadezeovci. Što ih se više napada, oni sve uspješniji i popularniji. Završili su pristupne pregovore s Europskom unijom, doprinijeli su blagom gospodarskom oporavku i zalažu se za konkretan obračun s korupcijom, odnosno zalažu se za konkretnu uspostavu vladavine prava i pravde. Unatoč korupciji u vrijeme vladavine paralelnog "sanaderizma" rejting HDZ-a je u uzlaznoj putanji. To je vjerojatno zbog toga što lijevo orijentirane političke snage ne nude nikakve adekvatne programe gospodarskog i socijalnog razvoja RH.

  • KatarinaNovak Ex Čavlović 01.07.2011.

    "Ovu vladu nije zaustavio ni Ivo a neće ni Nobilo"-E zato će građani!A sami ste si krivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare