To je to što me zanima!

Oženio ju i gurnuo s litice da se dočepa njenog novca

Desmond Campbell govorio je da mu je žena ružna kao svinja, debela i glupa, ali puna novca. Tjedan nakon ubojstva putovao je s ljubavnicom
Vidi originalni članak

Bivši britanski policajac Desmond Campbell (52) gurnuo je svoju suprugu Australku sa litice iz čiste pohlepe za njenim novcem, rekao je australski tužitelj. Samo tjedan dana nakon što je u Sydneyju ubio ženu, otišao je na putovanje sa ljubavnicom. Suprugu s kojom je u braku bio pola godine, a koja nije voljela kampiranja, odveo je na liticu visoku 11 metara i razapeo šator.
- Bio je u dugovima i nije mislio živjeti s Janet (49) koja je bila luda za njim. Namjerno ju je gurnuo s litice - tvrdi tužitelj. Navodno je prijateljima u Britaniji govorio da mu je žena prljavo bogata, debela, ružna kao svinja, glupa, te da ga uhodi. Imao je tri ljubavnice dok je bio u braku s Janet, a na dan njenog pokopa surfao je po portalima za pronalaženje partnera. Sutkinja Megan Latham odlučila je 12 porotnika odvesti na liticu svezane sigurnosnim konopom, kako bi sami vidjeli mjesto ubojstva iz ožujka 2005.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • labelwriter 14.04.2010.

    money money money, ti si moja hany....

  • user_39293 14.04.2010.

    Money makes the world go around and creates a hell on earth.

  • Debela kvočka 14.04.2010.

    Bolesno**************+++

Komentiraj...
Vidi sve komentare