To je to što me zanima!

Oživio bebu koju je majka rodila na zahodskoj školjci

Srbija: Monika nije ni znala da je trudna jer joj trbuh nije rastao, a imala je i menstruaciju. Počeo ju je boljeti trbuh. Otišla je na WC gdje je rodila
Vidi originalni članak

Maleni Luka Aleksić dobro se oporavlja nakon što ga je majka prije dva mjeseca rodila na zahodskoj školjci. Od sigurne smrti spasio ga je kragujevački doktor Jovica Uštević. Dječakova majka Monika kaže da nikada neće zaboraviti taj dan. Nije ni znala da je trudna jer je imala menstruaciju, a trbuh joj nije rastao. Toga dana imala je jake bolove u trbuhu. Otišla je na zahod, a pošto nije izlazila van, njen dečko Goran otišao je provjeriti je li dobro. Šokirao se otvorivši vrata WC-a. Potpuno blijeda Monika sjedila je na zahodskoj školjci, a u naručju je držala bebu omotanu u ručnik. Dječačić je bio plav i nije davao znakove života. Vrlo brzo stigla je hitna. Bebu je u stanu, liftu i kolima hitne pomoći oživljavao doktor Jovica.
- Cijelo vrijeme ponavljao sam mu: Hajde diši! Moraš preživjeti! Masirao sam mu srce i molio Boga da sve bude u redu. I bilo je!. Dječak je počeo disati pred bolnicom gdje su nas dočekali liječnici koji su se pobrinuli za bebu - rekao je doktor Uštević, spasitelj maloga Luke, koji je pri porodu imao tek 1,2 kilograma. Obitelj maloga Luke pozvala je doktora na vjenčanje i krštenje dječaka, gdje će biti njihov počasni gost.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nemam pojma 12.04.2010.

    neznam šta se čudite da nije znala, ija sam u trudnoći do zadnjeg dana radila a kad sam rodila odma sam nastavila sve normalno svi su se čudili, ali nismo svi isti

  • user_46331 12.04.2010.

    Sve mogu razumjeti, ali da žena ili cura nezna da je trudna to nikako. Moja susjeda je postala baka, a kćer vozi doktoru da je boli trbuh i kaže mu da nije istina da joj je kćer trudna. U što je gledala kad smo mi svi drugi primjetili.

  • Curious 12.04.2010.

    Cjatka bebica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare