To je to što me zanima!

Ozlijeđena žena: Riječanin (24) bacio molotovljev koktel u kafić

A.M. se sumnjiči da je izašao iz kafića, a poslije nekoliko minuta se vratio, noseći u ruci pivsku bocu u koju je utočio alkohol i na otvor ugurao majicu. Zapalio ju je upaljačem...
Vidi originalni članak

U riječki zatvor smješten je mladić A.M. (24) koji se sumnjiči da je u subotu, usred bijela dana, ubacio Molotovljev koktel u kafić na Turniću, a pritom je lakše ozlijeđena 57-godišnja gošća lokala.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, do toga je došlo nakon što se mladić verbalno i fizički sukobio s jednim od muškaraca s kojima je ranije bio u društvu, a čini se da je u tom sukobu izvukao deblji kraj, piše Novi list.

A.M. se sumnjiči da je izašao iz kafića, a poslije nekoliko minuta se vratio, noseći u ruci pivsku bocu u koju je utočio alkohol i na otvor ugurao majicu. Zapalio ju je upaljačem, pa molotovljev koktel bacio u smjeru osoba s kojima je ranije bio u društvu. Od vatre što je buknula lakše je ozlijeđena 57-godišnja gošća, koja je zadobila opekotine drugog stupnja na potkoljenicama, a nagorjelo joj je i nekoliko odjevnih predmeta te oštećen mobitel. Nastala su oštećenja i na inventaru lokala.

- Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Policija ga sumnjiči da je 16. prosinca u ugostiteljski objekt na području Turnića u Rijeci bacio zapaljivo sredstvo. U ovom događaju lakše su ozlijeđeni spomenuti 24-godišnjak i 57-godišnjakinjina, koja se nalazila u ugostiteljskom objektu, a zabilježena su i oštećenja inventara. Po završetku kriminalističkog istraživanja 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku - priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • čupakabra 01 19.12.2017.

    a je napravio posao..

  • božanstvena_komedija 19.12.2017.

    adameva ? :)

  • jozabroz 19.12.2017.

    ma super,, a kaj sa onim uvazenim rijecaninom koji je trosio novac udruge koju vodi?? o njemu vise ni rijeci,,mozda zato da se nebi rusao "ugled" vladajucima u rijeci i okolici?? tako se stiti lopovluk svog druga,, tako to radi partija,,))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare