To je to što me zanima!

'Preletio' je u suprotan smjer: Dvoje se u bolnici bori za život

Sudarili su se nakon što je vozač (27) Renaulta Talije sisačkih registracija vozio u smjeru istoka i skretao u lijevu traku te naletio na prednji kraj Audija A6 pa prešao u sprotni smjer
Vidi originalni članak

Žena (47) i muškarac (27) koji su u četvrtak navečer teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći na Zagrebačkoj aveniji na Jankomiru nalaze se u bolnicama Sv. Duh i KBC Sestara milosrdnica te se bore za život.

U nesreći u kojoj su sudjelovala tri automobila, dva su gotovo potpuno uništena. Od siline udarca u jednome automobilu pukao je pojas i sjedalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudarili su se nakon što je vozač (27) Renaulta Talije sisačkih registracija vozio u smjeru istoka i skretao u lijevu traku te je pritom naletio na prednji kraj Audija A6 kojeg je vozio mladić (23).

Nakon što se dodirnuo s Audijem, Renault je preletio preko zelenog pojasa te prešao u suprotan smjer gdje je frontalno naletio na prednji kraj Seata Ibize kojeg je vozila vozačica (47). 
 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • zeljkov1 22.10.2016.

    Automobil sa SK registracijom na cesti u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj je opća opasnost za sve ostale sudionike u prometu.

  • sprdexzagreb 21.10.2016.

    Šta je vama ljudi da tako jurite po cestama? Pola vas razgovara na mobitel tijekom vožnje, pretičete gdje god i kako god, trpate se "ispred" iako nema mjesta. ne dajete žmigavce, oššpči dojam- histerija na cesti! E pa onda, stradajte, ali mene ne ugrožavajte!

  • UNPROFOR 21.10.2016.

    Il ne razumijem Hrvatski il ovaj novinarćić nezna napisati šta se stvarno desilo. Skretao u lijevu traku i udario u prednji kraj auta , koji je vozio GDJE ??? Izgleda da je udario boćno i premjestio taj auto na suprotnu u traku . Ako su dva auta na svojim trakama NIKAKO jedan drugoga ne mogu udariti u PREDNJI KRAJ ! Može bit i da je skrenuo , bez žmigavca , te ga je auto koji je već zauzeo mjesto na lijevoj traci udarilo boćno te ga zarotiralo na suprotnu traku. Šta ima ko da ga pretiće , kad ovaj ima žmigavac ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare