To je to što me zanima!

Ozlijedila se na umivaoniku, splitski kirurzi joj spasili šaku

Splitski kirurzi spasili su gotovo 6-stanom operacijom lijevu šaku Novozelanđanki Ami R. (28). Britanac i ona su boravili na brodu Vaska koji je u marini na Palmižani
Vidi originalni članak

Splitski kirurzi spasili su gotovo 6-stanom operacijom lijevu šaku Novozelanđanki Ami R.(28). Kako piše Slobodna Dalmacija, gotovo si je presjekla ruku u još nepoznatim okolnostima u noći na četvrtak na Hvaru tijekom noćnog provoda. 

Navode kako se nesreća dogodila na brodu Anete gdje je puknuo umivaonik o koji se djevojka ozlijedila. Bila je u društvu s Britancem za kojim policija traga kako bi se rasvijetlile okolnosti. On i djevojka boravili su na brodu Vaska koji je u ACI Marini na Palmižani. 

U četvrtak ujutro Amy R. je transportirana helikopterom na splitske Križine gdje su operirali dr. Miroslav Roje i dr. Zdravko Roje s timom. Povezani su joj živci mikrokirurškim tehnikama i vraćene funkcije šake.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MRCMAU 29.07.2011.

    napa ju je umivaonik šta bi bilo da je bojler poludija

  • ispravak_navoda 29.07.2011.

    .....zasto ja nisam dobil clanak u 24h kad su meni sivali ruku? diskriminacija i say!! ocu odstetu nekakvu il nesto.... ( . Y . )

  • thedude_1 29.07.2011.

    taj britanac se sigurno usrao kad se vratila iz wc-a bez ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare