To je to što me zanima!

Ozlijeđena: Proklizala u zavoju i autom se prevrnula na krov

Žena je bila sama u Renaultu Cliu s kojim se u četvrtak oko 13 sati prevrnula na krov na cesti kod Budačke Rijeke. Hitna ju je prevezla u karlovačku bolnicu
Vidi originalni članak

Vozačica se u četvrtak oko 13 sati na cesti kod Budačke Rijeke u općini Krnjak u svome Renaultu Clio prevrnula na krov. Ozlijeđena je i Hitna ju je prevezla u karlovačku bolnicu.

- Još istražujemo uzrok, ali pretpostavljamo da je nesreći kumovala brzina na skliskom kolniku. Vozačica je bila sama u automobilu - kažu iz karlovačke policije.

Promet je zbog nezgode otežan u oba smjera, s kolonama dugim i do tri kilometra, kaže čitatelj koji je poslao fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • DamirKrklec 30.07.2015.

    zao mi je gospođe , ali samo pola sata prije nesrece uletjela mi je u skare i kad sam joj poblendao i trubio pokazala mi je prosti prst...zavrsilo je kak je zavrsilo...

  • DamirKrklec 30.07.2015.

    steta

  • Samir-OS 30.07.2015.

    Taj potez oko Krnjaka, Budačke Rijeke pa skoro do Slunja čudnovat je čim padne malo kiše.Da li je kolnik takav ili je mastan od velikog prometa jako je klizav nešto za ne povjerovati. Znam to iz osobnog iskustva jer sam tom dionicom prošao nebrojeno puta po svim vremenskim uvjetima. Nije potrebna neka prevelika brzina da bi se tamo proklizalo. Ne kažem da je to i ovom slučaju ali padne li kiša na tom potezu budite naručito oprezni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare