To je to što me zanima!

Ozlijeđeno troje ljudi: Pokupio autom pješakinju pa pobjegao

Jedna žena završila je na intenzivnoj njezi nakon što ju je udario motorist. I on je teže ozlijeđen. Drugu ženu je udario automobil, no vozač je pobjegao s mjesta
Vidi originalni članak

Pješakinja M.O. (64) u četvrtak je prelazila cestu na raskrižju Palmotićeve i Jurišićeve ulice dok joj je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo. Na nju je u tom trenutku naletio motocikl Piaggio kojim je upravljao 63-godišnjak, a kojem je bilo zeleno. Od naleta je pješakinja pala na pod, dok je motocikl zajedno s vozačem pao na lijevi bok. Oboje su teško ozlijeđeni i prevezeni u KBC Zagreb. Žena je na odjelu intenzivne njege, a muškarac na promatranju.

Još jedna pješakinja (50) teško je ozlijeđena u četvrtak u Zagrebu. Na nju je oko 13.15 sati na Trgu žrtava fašizma naletio nepoznati vozač. Žena je prelazila cestu u Zvonimirovoj ulici u smjeru juga kada ju je desnim bokom udario automobil i srušio je na pod. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće pa policija moli sve očevice ovog događaja da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333-408 ili na 192.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • medo59 22.09.2012.

    Nebi udario pješaka ili biciklista,ali uvijek ualatu imam "cvikcange" već dugo se suzdržavam dane stanem i ne prerežem im žice od mp3-a i napucam ih u guzicu ,viđam takve od 10 do70 godina.

  • zippysnake 21.09.2012.

    Bez obzira kaj se vi ko vozaci pjenite, ja vam velim, da ste krivi ako udarite pjesaka, jedino niste ako se on svjesno baci pred vase kotace, a to se rijetko desava!! Vi znate kakvi su pjesaci, i to je tako, a njih se treba cuvat i pazit, jer nije pjesak tenk da ce vama bit nesto vec obrnuto!! Znaci, kad se vozim po gradu, stalno sam na oprezu da mi se neki ne zaleti i podleti pod auto, znaci, ne smijete lajat na mobitel, birat stranice na radiju, pusit , pricat sa suvozacem, nista ne smijete osim pazit na sve opasnosti u prometu!! Tesko zvuci, ali jedino tako cete biti usmjereni 100% na situaciju u prometu!! Ako nekog pogazite, i trebate lezat bar 1 godinu u zatvoru, bez obzira na spol, godine , rasu, vjeru, imovno stanje itd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sisojka 21.09.2012.

    i meni se desilo da nekoliko puta skupim nekoga autom ko je prelazio cestu na crveno ili 2 metra od zebre...ali ja nikad ne vozim brzo jer uvijek imam djecu sa sobom...ali kako kaže moj muž:možeš se ti čuvati i voziti po propisima ali nikad ne znaš kada ti neka budala za volanom može izazvat nesreću...

Komentiraj...
Vidi sve komentare