To je to što me zanima!

'Pa nije ona sjela za volan s namjerom da usmrti to dijete'

Bila je to nesreća koja se može dogoditi bilo kojem vozaču. Naravno da nije bilo namjere. Pa nije ona taj dan sjela za volan s namjerom da nekoga usmrti, rekao nam je suprug Štefanije Lindić (76)
Vidi originalni članak

Ta nesreća nije uništila živote samo toj mladoj obitelji, ona je i nama uništila život, kazao nam je suprug Štefanije Lindić (76).

Štefaniji je drugostupanjski sud nedavno snizio kaznu s četiri na dvije i pol godine jer je skrivila krajem 2017. godine skrivila prometnu nesreću u Samoboru u kojoj je poginuo dječak (6).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suprug: Kad je otišla u zatvor, i ja sam na neki način kažnjen

On je s majkom i bratom prelazio cestu na pješačkom prijelazu u centru grada. Kako je u trenutku naleta vozila 37,5 kilometara na sat, viši sud procijenio je da njezina vožnja nije bila bezobzirna.

USMRTILA 6-GODIŠNJAKA Pisala sucu koji ju je osudio na 4 godine: 'Vi ste tako okrutni!'

Početkom siječnja javila se u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu, nakon čega bi je trebali poslati na izdržavanje kazne u Kaznionicu za žene u Požegi. 

- Bila je to nesreća koja se može dogoditi bilo kojem vozaču. Naravno da nije bilo namjere. Pa nije ona taj dan sjela za volan s namjerom da nekoga usmrti - govori njezin suprug. 

- Mi smo u braku 50 godina. Kad je otišla u zatvor i ja sam na neki način kažnjen, a ništa nisam napravio. Star sam i bolestan, a sad sam ostao sam - dodaje. 

MOLILA ZA OPROST NA SUĐENJU Usmrtila je dječaka na zebri: Štefaniji (76) smanjili kaznu

Kao i Štefaniju i njega su pogodile riječi suca Općinskog suda u Novom Zagrebu Stjepana Đurinca. 

-  Kud ste vi gledali? Što ste radili? To ne zna ni sam dragi Bog. K'o muha bez glave kupili ste tu djecu. Sreća da niste i druge - između ostalog rekao je sudac obrazlažući presudu.

- Kako to jedan sudac može reći? I mi smo imali tragediju, sin nam je poginuo star 23 godine, apsolvent na fakultetu. Bio je to nesretan slučaj, nikoga nismo krivili. Na malom čovjeku se trenira pravda. Mali čovjek ide u buksu, dok velike zvjerke slobodno šeću ulicom - ogorčen je Lindić. 
 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • 06.02.2020.

    Ovo je dokaz da stari ljudi samo na sebe misle. Njegova najveća briga je što je sam, star i bolestan a to što to dijete nikada neće doživjeti starost nema veze

  • vinja 06.02.2020.

    Bože, ovako nešto još nisam čula. Umjesto da žale za tim jadnim nedužnim djetetom i mole Boga da roditelji djeteta tu nesreću nekako prežive sad se i suprug uključio u obranu supruge. Svi znamo da vozačica nije htjela nikoga usmrtiti, ali je usmrtila. I za to se odgovara. Po mom mišljenju dobila je i premalu kaznu.

  • 06.02.2020.

    Sta imas sjedat za volan u tim godinama opcenito

Komentiraj...
Vidi sve komentare