To je to što me zanima!

Split: Pacijent odbio respirator jer tvrdi da on ubija?! Reagirao i Beroš: 'Oni spašavaju živote'

Respirator nikome nije pogoršao situaciju i tu su da nam spašavaju živote. Da respirator ubija to je velika dezinformacija, istaknuo je Vili Beroš...
Vidi originalni članak

Svi još imamo slobodnih kreveta, ali moramo biti svjesni da je manje mjesta za pružanje ostale zdravstvene zaštite. Naravno, ima prioriteta, poput onkoloških bolesnika. Da smo se cijepili u većoj mjeri, situacija bi bila drukčija - rekao je Beroš.

Jučer je pacijent odbio respirator jer respirator ubija, danas su objavili iz splitske bolnice, a Beroš kao poruku onima koji tako misle kaže da je respirator tu da pomogne.

VLADINE NOVE MJERE Beroš: 'Moguća šira upotreba covid potvrda'; Bit će potrebne za restorane, kafiće i centre?

- Respirator nikome nije pogoršao situaciju i tu su da nam spašavaju živote. Da respirator ubija to je velika dezinformacija - istaknuo je Beroš.

Beroš navodi kako ne misli da se ovakva situacija s brojkama mogla spriječiti da su ranije uvedene neke strože mjere. Kaže kako su mjere dobre, ali da se krše. Posebno je istaknuo niz partyja na kojima je bilo puno mladih.

- Držanje ovih mjera i cijepljenje spašava stvar - rekao je Beroš.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Renata Jaznik 06.11.2021.

    Respirator spasava,jedino previše sepsi,hospitalnih infekcija,tamo gdje bi trebalo biti najsigurnije u zadnje vrijeme loše, ljudi umiru najviše od superinfekcija…

  • Turbojunkie 05.11.2021.

    Kakva vlada takvi respiratori.

  • duke nukem 04.11.2021.

    Nije mi jasna rasprava oko respiratora……. Kad pluca otkazu mozete birati respirator ili umrijeti….. ne kuzim ovu raspravu…..

Komentiraj...
Vidi sve komentare