To je to što me zanima!

Italija produžuje izvanredno stanje zbog situacije s koronavirusom

Svijet je premašio broj od 33 milijuna zaraženih korona virusom, a uskoro ćemo imati i milijun žrtava. Tisuće ljudi u subotu su prosvjedovale u Londonu protiv restriktivnih mjera
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 94

  • ARMADA10 28.09.2020.

    Takoo i treba da se Talijani nauče higijeni

  • slomigreed 27.09.2020.

    Nakon promjena u režimu kako bi se spriječilo širenje covid-19 na granicama, vlada je danas redefinirala popise zemalja ili regije prema epidemiološkom riziku. Srbija je ponovno na zelenoj listi, Italija je sada na narančastoj, gdje su se i hrvatske pogranične županije pomakle s crvenog, a dijelovi Austrije i Mađarske sletjeli su na crveno.

  • 27.09.2020.

    Lagano umirem , u tvome sjecanju , topim se nestajem....riiesili smo se korone , samo jedan clanak o koroni . Dobro da su batak,zgbukva,zgstrong, jistblack imalo smajsere sa se bore na prvoj liniji obrane. Imali su i bunkere i sve, prisuljali se korkni s ledja i koknuli je, ko gadafija. A sta kazete ,intelekti 41stoljeca , na to da doktori diljem svijeta moraju osnivati udruge da bi se oduprjeli lazima koje i vas par idi...oteka sijete? Sta kazete sad na bas te milijune lijecnika,doktora,medicinara , za koje ste tako.zdusno govorili da su za vas dbile koronase, sad bas ti milijuni doktora diljem svijeta zele dokaze o postojanju ugroze od korone? Ti miljuni doktora traue odgovore na pitanja koja mi yt doktori postavljamo vec 7mjeseci ? A intelekti 41stoljeca ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare