To je to što me zanima!

Padaju cijene: Grčki otoci za prodaju – ovo je 11 najjeftinijih

Stručnjaci za nekretnine predviđaju kako će prodaja privatnih otoka u Grčkoj 'grunuti' idućih godina. Nekima je cijena manja od luksuznog stana u Londonu
Vidi originalni članak

Grčka ima između 1200 i 6000 otoka. Teško je točno reći koliko ih ima jer postoji više brojki iz različitih grčkih izvora. Isto tako, nema pravog odgovora koliko je od tih otoka u državnom vlasništvu.

Ono što se zna je da su desetine grčkih otoka stavljeni na prodaju, a stručnjaci za nekretnine predviđaju kako će prodaja privatnih otoka u Grčkoj 'grunuti' u narednih par godina.

Agencija Private Islands u svojoj ponudi ima niz grčkih otoka čije se cijene kreću od samo tri milijuna eura, što je manja cijena od luksuznog stana u nekom boljem londonskom kvartu kao što je primjerice Chelsea.

Cijeli tekst pročitajte na Express.hr-u

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pamtim 19.07.2015.

    Cijena samo 3 milje eura? Navali narode.Ja već jurim u Grčku.A i 98% stanara u mojoj zgradi je naumilo kupiti poneki otok jer je stvarno povoljno.Hvala 24 h kaj obavjestavate čitatelje o ovakvim akcijama.A,sad hitanm podići lovu s banke,pa u Grčku.Jipppiiiiii!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare