To je to što me zanima!

Padobrani su im se zapetljali u zraku, vojnici pali s 200 metara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Austrija: Oko 100.000 ljudi promatralo je padobrance kako iskaču iz aviona. Dva padobrana su se zapetljala. Vojnici su velikom brzinom udarili o tlo i polomili kosti
Vidi originalni članak

Dva padobrana su se zapetljala u zraku, a padobranci su s visine od 200 metara sjurili prema zemlji te su snažno udarili o tlo. Sve se to odigralo pred očima 100.000 šokiranih gledatelja na aeromitingu u austrijskoj pokrajini Štajerskoj, piše u ponedjeljak Berliner-Kurier.de. Muškarce je helikopter odmah prevezao u bolnicu. Imaju višestruke prijelome. Stanje im je teško, ali stabilno, kažu liječnici. 

Policija uzroke nesreće još istražuje. Rekli su samo kako je tijekom showa iz zrakoplova iskočilo nekoliko pripadnika elitne vojne postrojbe. Dva vojnika su došla preblizu jedan drugome i padobrani su se zapetljali. Gotovo bez 'kočenja' sletjeli su na livadu. Usprkos nesreći aeromiting su nastavili.  

Idi na 24sata

Komentari 44

  • pa šta je 05.07.2011.

    da se sto prije oporave za skok od 500 metara sa duplim zapetljajem

  • Alyh_Kharam 05.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • micko 05.07.2011.

    Vidio u živo

Komentiraj...
Vidi sve komentare