To je to što me zanima!

Pakistan otvara zračni prostor, u Bangkoku još 2000 putnika

Zatvaranje pakistanskog zračnog prometa poremetilo je ne samo domaće, nego i međunarodne letove. Pogođeni su bili letovi između Azije i Europe
Vidi originalni članak

Četiri pakistanske zračne luke počet će u petak s djelomičnim operacijama, a potpuna obnova letova očekuje se u ponedjeljak, nakon poremećaja u zračnom prometu uzrokovanim vojnim napetostima s Indijom, objavila je pakistanska uprava za civilno zrakoplovstvo.

Odluka o ponovnom otvaranju zračnog prostora uslijedila je nakon naznaka smirivanja sukoba između dva nuklearna susjeda i najave da će se indijski pilot kojega su ranije ovoga tjedna oborile i zarobile pakistanske snage u petak vratiti kući.

ŽELE SMIRITI TENZIJE 'To je gesta mira': Pakistan će sutra osloboditi indijskog pilota

Zatvaranje pakistanskog zračnog prometa poremetilo je ne samo domaće, nego i međunarodne letove.

Pogođeni su bili letovi između Azije i Europe, a tisuće punika blokirane iako su brojne zrakoplovne tvrtke kasnije preusmjerile letove preko Kine.

NAPETOSTI RASTU Sukob Indije i Pakistana: Svijet ih poziva na mir i pregovore

U Bangkoku je ipak ostalo blokirano još oko 2000 putnika. Kompanija Thai Airways International otkazala je desetak letova za Europu, uključujući London, Pariz, Milano, Zurich i Frankfurt.

Taj će se problem riješiti u iduća dva do tri dana, rekao je direktor tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dr.Gonzo. 01.03.2019.

    oho pa jel to opet nece biti od nekog velikog, teskog rata ? Opet nista od neke nuklearne apokalipse i rokanja izmedu Indijanaca i Pakistanaca, tko bi reko... evo ja sam bas mislio kako ce sudnji dan radi toga, kad opet jedno veliko nista XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare