To je to što me zanima!

Pakleno Trnsko: Radili po kvartu nered, krali i palili

Ćevapima po cesti: Lopovi su pečenjarnicu i pekarnicu opljačkali, a meso su bacali po ulicama. Požar je buknuo u skladištu Kemoboje
Vidi originalni članak

To nisu lopovi, to su delinkventi, uvjereni su stanovnici zagrebačkog naselja Trnsko, koje su u noći na nedjelju probudile vatrogasne sirene. Oko 3.30 sati buknulo je skladište Kemoboje. Oštećena su dva parkirana Forda. Vatra je zahvatila i zid, koji skladište dijeli od slastičarnice “Trnsko”. Policija će materijalnu štetu tek utvrditi kao i uzrok požara.
- Sigurno je podmetnut - vjeruje Gajur Mahmudi (43), vlasnik slastičarnice. Iste noći netko je kroz prozor provalio i u njegovu, nekoliko desetaka metara udaljenu pečenjaru.
- Uzeli su ćevape i pobacali ih po cesti. Da su se htjeli okoristiti, ukrali bi barem piće, jer novca nije bilo - kaže Mahmudi. Opljačkana je i pekara Mlinar, koja je u istom kompleksu gdje i slastičarna. Iz nje su lopovi uzeli smrznute proizvode, koji su bili za otpis.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_42017 13.06.2010.

    ovo pari Teheran, još i taj Mahmudi

  • locutus 13.06.2010.

    @HellbAni vjerojatno nemas ni 15 god. kad to govoris. mlinar je jako star i poznat lanac krizevackih pekara i mlinova i u zagrebu je minimalno 20-ak godina, koliko ja pamtim.

  • user_42017 13.06.2010.

    haha kakvi su to sad šiš čevapi

Komentiraj...
Vidi sve komentare