To je to što me zanima!

Pakrac: Na zebri pregazio curicu i zgnječio joj nogu

Vozač Seat Ibize naletio je u srijedu oko 15.20 sati na 8-godišnju djevojčicu u Pakracu i teško je ozlijedio. Djevojčica je prelazila cestu na zebri...
Vidi originalni članak

Djevojčicu M.Š. (8) je u srijedu oko 15.20 na pješačkom prijelazu na Trgu 76. bataljuna u Pakracu samo pedesetak metara od njenog doma autom pregazio T.P. (45). Dijete se vraćalo kući iz škole i na zebri je počelo prelaziti ulicu. Tada je dojurio Seat Ibiza. Vozač je pokušao zaobići curicu no ipak ju je udario bočnom desnom stranom i oborio ju na cestu. Nakon što je pala na cestu, auto joj je zadnjim desnim kotačem prešao preko noge. Hitna ju je brzo prebacila u pakračku bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da joj je noga slomljena na nekoliko mjesta. 
- Malena je operirana nekoliko sati nakon nesreće i hvala Bogu sada je dobro - rekla je njena majka Marina Š. Ona je još uvijek u šoku, no sretna je da se djevojčica oporavlja. Prema policijskom očevidu T.P. je do pješačkog prijelaza došao većom brzinom od dozvoljene, a cesta je bila skliska od kiše pa se nije mogao zaustaviti na vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • odbojkašica4ever 15.10.2009.

    to je hrvatska

  • danalena 15.10.2009.

    Ah, koje li pismenosti u ovom naslovu: Na zebri pregazio (znaci presao preko nje) curicu i zgnjecio joj nogu (znaci, poslije joj je i nogu zgnjecio...). Ma, kako je moguce ovako pisati novosti, koje citaju stotine tisuca ljudi?

  • Dakox 15.10.2009.

    Kaze vozi 100km/h kroz naselje zaustavi ga Policija i kaze on ja sam oprezan vozac nikad nisam imao niti jednu prometnu i onda ne dogodi se nista par godina i odjednom sjebe i sebi i nekom drugom cijeli zivot, zasto radi svoje ne paznje ili ti brzine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare