To je to što me zanima!

'Pala sam na pod autobusa pa me poklopio televizor'

ISTRA: Autobus s češkim turistima sletio je s ceste. U nesreći je ozlijeđeno 21 putnik. Čehinja Miroslava kaže kako su se prevrtali po autobusu
Vidi originalni članak

Gotovo svi smo bili budni jer smo stigli u Novigrad. Padala je kiša. Odjednom je tišinu prekinuo veliki prasak i počeli smo se prevrtati po autobusu. Čuli su se plač i vrištanje. Nismo znali što se zbiva. Po nama su padale stvari, a sa stalka je na mene pao televizor te me ozlijedio. Sva sam krvava i natučena. Čitavo tijelo me užasno boli. Autobus se zaustavio na boku i konačno je sve bilo gotovo. Ni u snu nisam mislila da će mi godišnji odmor proći ovako, rekla je Čehinja Miroslava Štepanova. Autobus pun čeških turista, koji su dolazili na odmor u Istru, sletio je u subotu rano ujutro s ceste kraj kamenoloma Antenal na cesti Novigrad - Poreč. U zavoju na nizbrdici sunovratio se u provaliju duboku pet metara. Od Marka Petkovića iz istarske policije doznajemo da je 21 putnik, od njih 31, zatražio liječničku pomoć u umaškom Domu zdravlja. Vozilom Hitne su 19 ljudi prevezli u pulsku bolnicu. Četvero su zadržali na liječenju. Ozljede im nisu opasne po život. Svi putnici su starije životne dobi. U Hrvatsku su ušli u subotu oko tri sata na graničnom prijelazu Kaštel.
- Vozač je po mokrom kolniku u jednom zavoju izgubio nadzor nad autobusom, nakon čega je sletio u provaliju. Pretpostavljamo da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Nije bio pijan, ali ćemo mu za svaki slučaj analizirati krv na alkohol - rekao je Marko Petković. Vozač autobusa, Čeh Kurt Skrazny (28), nije ozlijeđen, a njegov kolega, pomoćni vozač, ozlijedio je desnu ruku.

TRI BUSA SLETJELA S CESTE U MJESEC DANA
Dvije prethodne nesreće skrivili su vozači. Autobus koji je vozio učenike s Plitvičkih jezera prevrnuo se blizu Slunja zbog prevelike brzine. Drugi je sletio s autoceste kraj Karlovca nakon što je vozaču pozlilo. I u njemu su bili učenici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brangelina 19.06.2010.

    @domagoj, hahahahahahahahahahhahahaha...... ja ću poludit koliko su vam smiješni komentari, hahahah...

  • malkoc 19.06.2010.

    a sta reci zalosno

  • TESSA_1 19.06.2010.

    a taman si našu \"Farmu\" gledala, lol :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare