To je to što me zanima!

Palin će dobiti milijun i pol kuna za slike prvog unuka

Priče o guvernerki u zadnje vrijeme ne prolaze najbolje u medijima, no uhićenje majke budućeg zeta vezano uz drogu podiglo je cijenu fotografija
Vidi originalni članak

Obitelj Sarah Palin, guvernerke Aljaske i bivše republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a, odlučila je prodati prve fotografije unuka Trippa, za što je časopis People navodno ponudio 300.000 dolara (oko milijun i pol kuna). Palinina kći Bristol (18) i njen dečko Levi Johnston u nedjelju su postali roditelji. Priče o guvernerki u posljednje vrijeme ne prolaze najbolje u medijima, no uhićenje Levijeve majke vezano uz drogu podiglo je cijenu fotografija, prenosi Anchorage Daily News. Sarah Palin prošli je tjedan branila kćer i budućeg zeta od medijskih napisa kako su oboje odustali od školovanja rekavši kako je Levi upisao dopisnu školu te da Bristol uspješno usklađuje školu s majčinstvom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gatsby 02.01.2009.

    Bolesna nacija, njima je \"Hit- hrana\" fotografija bebe čija je jedna baka uhićena zbog droge a druga popušla izbore. Ponekad se zapitam sudjeluju li i tajne službe u ovakvim medijskim cirkusima kako bi skrenuli pažnju javnosti sa ozbiljnih problema ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare