To je to što me zanima!

Pametnakuna.hr: Štednjom energije punimo novčanik!

Portal pametnakuna.hr se brine za okoliš i vaše financije! U novom specijalu "Energija oko nas" doznajte kako uštedom energije štedimo novac!
Vidi originalni članak

Pametna kuna je za vas pripremila specijal u kojem ćete kroz niz zanimljivih članaka pronaći savjete o reciklaži, učinkovitim kućanskim aparatima i ekorasvjeti, saznati koji su trendovi u grijanju i hlađenju te povrh svega, kako malom promjenom navika lagano možete uštedjeti! Poboljšanjem kvalitete svog života i štednjom novca živite život punim plućima znajući da činite nešto dobro za naš planet, svoju obitelj i novčanik.

Konstantan rast cijena energenata primorava nas da obratimo pažnju koliko i kako trošimo energiju u vlastitom domu. Jednostavnom primjenom nekoliko pravila na godinu možemo uštedjeti i nekoliko tisuća kuna. Osim štednje razmišljajte ekološki i budite svjesni činjenice da izvori energije i vode na zemlji nisu neograničeni. Zato svaki put kada se kupate ili perete rublje učinite sve da energiju ne rasipate bespotrebno

Ove i mnoge druge teme potražite u specijalu "Energija oko nas".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • martha 17.04.2011.

    Kada je ekološka svijest u pitanju, treba uvijek početi od sebe,svoga doma i odgoja svoje djece,bez obzira što drugi kažu "a i drugi bacaju smeće,pa to onda ne pravi razliku".Od malih se nogu treba početi UČITI čuvati našu planetu jer nam je ona sve! I to bi trebali učiniti bez obzira na uštede,pohvale ili nekog trenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare