To je to što me zanima!

'Pametnjaković' zapalio napu pa pitao vatrogasce za račun

Nesretnik koji je izazvao požar i zvao vatrogasce da ga ugase prave probleme je doživio tek kad mu se otac vratio kući i vidio štetu. Zabrinuo se da će morati platiti i uslugu gašenja vatre
Vidi originalni članak

Neki 'pametnjaković', kako sam za sebe kaže, je zapalio napu i morao zvati vatrogasce da ugase požar. No, kad mu je otac došao kući, osjetio je roditeljski gnjev i zabrinuo se koliko će ga ta šteta koštati pa je pitao vatrogasce hoće li mu ispostaviti račun. 

- Dobar dan! Ovdje pametnjaković koji je danas zapalio napu. Puno vam hvala što ste brzo i kvalitetno reagirali, Može li pitanje? Naime, tata je došao doma i naravno bio je ljut (s razlogom) kad je vidio situaciju. Sad zbrajamo štetu koja i nije (sva sreća) velika, ali za mene jest. Tata me pita jesu li vatrogasci ostavili kakav račun. Kako to ide? - pitao je vatrogasce koji su mu na to odgovorili da nema računa jer građani plaćaju porez. 

Urnebesnu prepisku vatrogasci su objavili na društvenim mrežama i poručili svima da budu oprezni i 'pamet u glavu'. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Anonimus2017 31.03.2017.

    Normalan čovjek. Napravio je glupost, svjestan je što je napravio i zanima ga da li zbog svoje gluposti snosi štetu između ostalog i zato što je uzbunio žurnu službu. Za mene je ovo jedan normalan i moralan čovjek, moralniji od krkana koji se popne na Velebit u japankama diže HGSS, helikopter , hitnu....i onda ne kaže ni hvala nakon svega a kamoli da pita da li to sve što košta.

  • Spartanac 31.03.2017.

    Za sliku ima štrumfa ,znači dijete ...a vi pišete pametnjaković...

  • gilty 31.03.2017.

    jedan je zapalio kuću jer obožava zvuk sirene ...prije je zvao hitnu ali znaju mu broj i neće da dođu ;)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare