To je to što me zanima!

Panenić uživa u vinogradima i oranicama: Ima čak 17 hektara

Uz to, Tomislav Panenić ima i kuću u selu Berak te stan u Osijeku. Sve to zajedno vrijedi 2,2 milijuna kuna. Panenić niti jednu nekretninu nije kupio uz pomoć kredita
Vidi originalni članak

Novi ministar gospodarstva Tomislav Panenić, kako stoji u imovinskoj kartici, ima više od 17 hektara vinograda i oranica, kuću u selu Berak i stan u Osijeku. Sve to zajedno vrijedi 2,2 milijuna kuna. Niti jednu nekretninu nije kupio uz pomoć kredita.

Izvještaj o svom imovinskom stanju Panenić je podnio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa 27. siječnja. Tada je to učinio kao načelnik Općine Tompojevci i saborski zastupnik, a vjerojatno će u karticu uskoro unijeti i podatak da je postao ministar. 

Kuća u Berku Paneniću je procijenjena na 300.000 kuna, a 170.00 četvornih metara oranica i vinograda vrijede 1,4 milijuna kuna. 

Stan u Osijeku velik je 58 kvadrata i vrijedan 500.000 kuna. Ministar ima i dva automobila, dva traktora i radni stroj.

U kartici se navodi kako nema ušteđevine. Supruga mu radi u Borovu.  

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Bambusa 15.02.2016.

    Ne interesira mene što ima Panenić nego kakve će rezultate polučiti u svom mandatu.

  • bajica1009 03.02.2016.

    Prevarant, manipulator i lopov ostaje kako god se obukao i kravatu stavio samo ako ode Kočišu i uplati donaciju svi se grijesi otpisuju i on je opet častan i pošten amen.

  • Marino Jovanović 03.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare