To je to što me zanima!

Panika u zoološkom vrtu: Tigar u nastambi ubio timariteljicu

Svi posjetitelji evakuirani su jutros nakon nesreće, a policija uvjerava javnost da je sve pod kontrolom iako su se na početku proširile informacije da je tigar pobjegao iz nastambe
Vidi originalni članak

Timariteljica u zoološkom vrtu Hamerton u Cambridgeshireu u Velikoj Britaniji poginula je nakon 'ozbiljnog incidenta' s tigrom, javljaju britanski mediji. 

Svi posjetitelji evakuirani su jutros nakon nesreće, a policija uvjerava javnost da je sve pod kontrolom iako su se na početku proširile informacije da je tigar pobjegao iz nastambe. 

Posjetitelj koji se našao u ZOO-u u vrijeme nesreće za Daily Mail je opisao kako je čuo vriskove žene koja je utrčala u nastambu nakon što je pak čula zapomaganje kolegice. 

- Ispustila je krik koji legi krv i onda je druga timariteljica istrčala vičući 'bježite!' - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mata iz inata zvan Texas 31.05.2017.

    Jel joj pojio šunkice .?

  • sladana 30.05.2017.

    Žao mi je žene ali neće sad valjda uspavati tigra? pa nije ništa kriv.

  • electronic maestro 30.05.2017.

    Zoološki 'vrt' je jedan od najizopačenijih i najpodlijih načina ljudskog ponašanja prema životinjama, uz cirkuse, koride i borbe pasa i ostalih životinja. Što su nam životinje toliko krive, dajte mi, molim vas, objasnite? Pazi ti ideje, molim te... ajmo pozatvarati životinje u skučene kaveze i ne dat im nikakvu slobodu, SAMO ZATO da ih možemo GLEDATI??? Pa kakav je to izopačeni um mogao smisliti?? Sad će neki pametni reći kako je životinjama tamo dobro, imaju pojest - popit, brine se za njih, šetaju i spavaju itd... Pa sve to ima i čovjek koji je u zatvoru pa ga pitajte je li mu tamo dobro ili bi radije bio bez toga svega a na slobodi. A taj čovjek je i nešto skrivio pa se tamo nalazi, a što su nam skrivile životinje? Razmislite, gospodine i ostala gospodo dobro o ovome prije negoli slijedeći put odete u Zoološki 'vrt' (tj.zatvor za nedužne životinje).

Komentiraj...
Vidi sve komentare