To je to što me zanima!

Pao istrunuli stup Elektre i odlomio crijepove s krova

Obitelji iz Podgajca kraj Križevaca u ponedjeljak iz sna je probudio jak udarac. Stup im je uništio dio krova. Radnici Elektre kablove su zavezali za drvo
Vidi originalni članak

Snažan udarac probudio je oObitelji iz Podgajca pokraj Križevaca u ponedjeljak rano ujutro. Na krov kuće pao je stup Elektre.
- Stup je puknuo pri dnu, izgledalo je kao da je drvo potpuno istrunulo. Odmah smo pozvali Elektru, ali njihovi djelatnici nisu ništa napravili kako treba - rekla nam je čitateljica na čiji krov je pao stup. Dodaje kako su crijepovi s ćoška krova razbijeni.
- Radnici su pomakli stup na sredinu krova da ne stoji na ćošku, a kablove koji su visjeli privezali su za stablo hrasta i otišli. Pa tako se ne obavlja posao - dodala je naša čitateljica.
Iz Elektre doznajemo kako je u ponedjeljak bilo više intervencija na dalekovodima u okolici.
- Privremeno smo sanirali kvar i ljudima omogućili korištenje struje. Primarno je bilo riješiti kvarove na mrežama o kojima ovisi više kućanstava - rekao nam je Miroslav Tkalec iz Elektrine službe održavanja. U petak je kvar u potpunosti otklonjen. Novi stup ugrađen je na betonsko postolje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 25sat 20.08.2010.

    Strašno ! Materijalna šteta nekih 50 kuna !

Komentiraj...
Vidi sve komentare