To je to što me zanima!

Pao je s bicikla i ozlijedio se: 'Cijeli nogostup je bio krvav'

Nije poznato zbog čega je biciklist pao, a kako doznajemo od mještana vozio je po nogostupu. Čim je pao s bicikla pozvali su Hitnu koja je muškarca odvezla u bolnicu. Krv s ceste su morali oprati vatrogasci
Vidi originalni članak

U Đačkoj ulici u zagrebačkom naselju Odra, u četvrtak oko 18 sati, ozlijedio se muškarac nakon što je pao s bicikla, potvrdila je policija.

Nije poznato zbog čega je biciklist pao, a kako doznajemo od mještana vozio je po nogostupu.

- Bilo je jako puno krvi. Cijeli nogostup je bio krvav i po cesti je bilo. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu - pričaju nam mještani. Muškarca su kolima Hitne pomoći prevezli u bolnicu.

Zbog krvi na cesti morali su intervenirati i vatrogasci JVP Zagreb koji su oprali krv s nogostupa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • panika135 19.04.2019.

    u utorak sam bil u tramvaju 11, nekaj je zakočil zamalo sam razbil zubalo ahaha ,iskrcal sam se u draškovićevoj i najedanput kraj mene projuriša biciklist umalo me oboril s nogu - zakači nekaj ŠUŠKAVO na bicikl da te čujemo helouuuu Ujs!!!

  • nepoželjan 19.04.2019.

    ide policija kroz selo..kad u jarku vide kotač od bicikla..još se lagano vrti..stanu oni ,izadju iz auta a kad tam Rudek leži ..Kaj je bilo Ruda?..pitaju policajci..a Rudek veli: a kaj je bilo..plaća!

  • OS_LEGA 18.04.2019.

    Kod vas u ZG kada netko padne sa bicikla cijela priča. U Osijeku se djevojka (22 godine) ubila pa ni riječi o tom. Vidi se da smo nažalost dva svijeta različita, sramotno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare