To je to što me zanima!

'Pao' na kontrolnom punktu: Imao u automobilu marihuanu

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje zlouporabe droge
Vidi originalni članak

Policija ga je zatekla na kontrolnom  punktu u Klenovici,  tijekom redovnog nadzora u prometu, gdje je upravljao osobnim vozilom, a pronašli su mu i oduzeli 10,81 grama droge marihuana 

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje zlouporabe droge.
 
Policija ga je zatekla 27. travnja na kontrolnom  punktu u Klenovici,  tijekom redovnog nadzora u prometu, gdje je upravljao osobnim vozilom marke Hyundai, riječkih registracijskih oznaka. Tada su mu pronašli i oduzeli 10,81 grama droge marihuana.

Po završetku istraživanja, 37-godišnji osumnjičenik je prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zamzung 03.05.2020.

    "droga marihuana" hoće se naglasit koliko je loše, ali obadvije riječi su izgubile tu 'težinu'. Bit će legalno uskoro pa bolje koristit naziv 'konoplja'. Prava droga je alkohol koji ljude pretvara u divljake i nasilnike koji smrde na 100m, i još misle da su normalni..

  • najiram 10 01.05.2020.

    kaj je bil toljko nadrogora na je opal dolji na kontolnom pregledu...to je več strašno da se zruši od mare i hane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare