To je to što me zanima!

'Pao' osumnjičeni za pljačku bankomata u Mihovljanu: Priveli su ga na Črnomercu

Osumnjičenog su priveli danas oko 13.50 sati. Sumnja se da je zajedno s još jednim počiniteljem izveo pljačku bankomata pri čemu su jednog uhvatili dok je osumnjičeni pobjegao i pritom ozljedio policajca
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU zagrebačke danas su na području Črnomerca uhvatili muškarca kojeg se dovodi u sumnju s pljačkom bankomata u Mihovljanu 4. srpnja.

Osumnjičenog su priveli danas oko 13.50 sati. Sumnja se da je zajedno s još jednim počiniteljem izveo pljačku bankomata pri čemu su jednog uhvatili dok je osumnjičeni pobjegao i pritom ozljedio policajca.

POLICIJA ISTRAŽUJE SVE U Mihovljanu bankomat digli u zrak: Pink Panther Marko ostavio 'kolegu' Iliju na cjedilu

- Tijekom poduzimanja intenzivnih mjera traganja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pronašli su navedenog muškarca te ga uhitili u stanu na području Črnomerca. Muškarac je pod nadzorom policije te će biti sproveden u Zatvor u Zagrebu dok će kriminalističko istraživanje u odnosu na događaj provesti Uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom i Policijskom upravom zagrebačkom - izvijestili su iz PU zagrebačke.

PROPALA AKCIJA BANKOMAT Drama u Mihovljanu. Bandit im pobjegao iz zasjede: 'Škripale su gume, a onda su i zapucali...'

Podsjetimo, u noći na ponedjeljak 4. srpnja banda je oko 3.30 sati raznijela bankomat u Mihovljanu. Policija je pljačkaše čekala u zasjedi te su nakon eksplozije krenuli u akciju. Bilo je više razbojnika koji su se dovezli automobilom. Jedan od njih je sjeo u auto, navodno Škodu Octaviju, i krenuo te udario policajca, nakon čega je on završio na haubi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krča1 11.07.2022.

    E moj prijatelju bivši šta napravi od svoga život!!(prvi uhićeni na licu mjesta)A takav si život imao kvalitetan!!

  • crazy mind 11.07.2022.

    nije valjda da je vjeroval da ga kolega nebu drukal? treba dobiti nizu kaznu zbog smanjenih intelektualnih sposobnosti 😮🤦‍♂️

  • jasam tisicigan 11.07.2022.

    hdz-ovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare