To je to što me zanima!

Pao s koćarice u more i gotovo dva sata plivao do Baške Vode

Ribar je oko 22 sata pokraj Makarske pao u more, no nešto prije ponoći neozlijeđen je isplivao na obalu pokraj Baške Vode. Ribar je pao u more jednu miliju od obale. Temperatura mora noćas je iznosila oko 15 Celzijevih stupnjeva
Vidi originalni članak

Gotovo dva sata plivao je do obale 35-godišnji ribar T. J. koji je sinoć oko 22 sata pao s koćarice "Dino" u more pokraj Makarske. Za njim su tragali plovilo kapetanije Split i Pomorska policija, a on je na obalu pokraj Baške Vode doplivao oko 23.45 sati, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva.

Drugi član posade na ribarici koji je bez uspjeha tragao za nestalim kazao je da nije vidio kada je T.J. pao u more dodajući da su koćarili od Baške Vode prema Makarskoj, oko jednu nautičku milju od obale.

Sestra nestalog ribara oko 23.45 sati dojavila je da je njezin brat neozlijeđen doplivao do obale pokraj Baške Vode. Temperatura mora noćas je iznosila oko 15 Celzijevih stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • DarioŠkrlec 22.12.2012.

    pa na kraju ribar izjavi za rtl vijesti da mu je neka baba rekla zvat policiju i potjerala ga a pomogli mu neki decki kojima i zahvaljuke ...pa onda uciteljice nemojte pricati svojim ucenicima ,,lovacke price,,

  • WOMANIZER 21.12.2012.

    bravo za ženu, vidio sam nešto na tv-u, spomenuo je on nju, ne brini se M383S, za takve će se ljude pročuti bez obzira na članke u novinama jer će im ljudi uvijek biti zahvalni! glavno da je čovjek uspio doplivati i da se sve dobro završilo!

  • bbbdado 21.12.2012.

    Hvala Bogu da se čovjek spasio

Komentiraj...
Vidi sve komentare