To je to što me zanima!

Pao s trećega kata zgrade, slomio ključnu kost i rebra

Pula: Ivica Blažević (22) prelazio je na trećem katu Uljanikova doma iz jedne sobe u drugu kroz prozor. Pao je s visine od 12 metara i preživio!
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da je živ. On je pao s trećeg kata, odnosno s 12 metara visine. Bog čuva one koji popiju, rekao je Vlado Doblanović, šef samačkog hotela u Puli, s kojeg je u utorak oko 23 sata pao Ivica Blažević (22) iz okolice Požege. Blažević je s prijateljima pio u sobi. Policija tvrdi da je pokušao kroz prozor prijeći u susjednu sobu. Siniša Duper, koji je s Blaževićem bio u sobi, tvrdi da je pao kroz prozor jer je posegnuo za zvučnikom. Prema riječima šefa hotela, vjerojatno se odbio od žice za sušenje robe te umjesto na beton pao na zemljanu površinu.
- Ne mogu vjerovati da je preživio pad s tolike visine. Njegovi prijatelji mi kažu da se osjeća dobro, da se probudio i čak razgovarao s policijom. Htio se napraviti 'frajer’, ali je uspio preživjeti - rekao je Radovan Babić, vlasnik tvrtke u kojoj mladić radi.
Blažević se nalazi na traumatološkom odjelu pulske bolnice. Slomio je rebra i ključnu kost, no život mu nije ugrožen. Policija Blaževića zbog teških ozljeda nije alkotestirala, ali ipak tvrde da je bio pijan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 06.03.2008.

    Ajoj ovo je stvarno sreća je branitelj kažu Bog čuva pijane i budale.....koja visina.....

  • branitelj 05.03.2008.

    ovo je čudo da nije poginuo....pa neka mi netko kaže da je čovjek pod utjecajem alkohola normalan....ima sreće što kako se u narodu kaže BOK ČUVA PIJANE

Komentiraj...
Vidi sve komentare