To je to što me zanima!

Papa Franjo je pozvao vojnike da budu instrument pomirenja

Svake srijede održavaju se Papine audijencije na Trgu Svetog Petra, ali nekoliko ih se, posvećenih svaki puta određenoj kategoriji, poput oružanih ili sigurnosnih snaga, odvijalo subotom u sklopu ovog Jubileja
Vidi originalni članak

Papa Franjo je u subotu, pred tisućama okupljenih na Trgu Svetog Petra, pozvao vojnike i policajce da budu instrument pomirenja.

- Budite instrument pomirenja, graditelji mostova i sijači mira - pozvao je Jorge Bergoglio prigodom te specijalne audijencije u sklopu Jubileja oružanih i sigurnosnih snaga.

- Pozvani ste spriječiti i okončati sukobe, ali i sudjelovati u izgradnji reda temeljenom na istinu, pravdi, ljubavi i slobodi - dodao je argentinski papa pred policajcima i vojnicima koji su došli iz Latinske Amerike, Južne Koreje  i Sjedinjenih Država slušati Papu u sklopu Jubileja milosrđa.

Svake srijede održavaju se Papine audijencije na Trgu Svetog Petra, ali nekoliko ih se, posvećenih svaki puta određenoj kategoriji, poput oružanih ili sigurnosnih snaga, odvijalo subotom u sklopu ovog Jubileja ili svete godine, koja završava krajem studenoga.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mariocalabrese 01.05.2016.

    Ovaj se nasamarao u zadnje vrijeme.

  • lokal patriota 01.05.2016.

    Svećenici instrumenti pedofilije, to je prvo za spriječiti,a vojnik služi domovini , isto kao što bi svećenik trebao služiti narodu i crkvi .

  • Apokalipsični Prorok 30.04.2016.

    Dragi Papa Franjo , uzalud pričaš kad se zapad odrekao Boga, milije su mu šarene parade , droga, razvrat..Ovdje kod nas u Hrvatskoj militantni ljevičari još veličaju svjetskog zločinca iz kumrovca, mrze sve što je hrvatsko i katoličko, i zajedno sa svojim plavim krilom iste partije zvana udba, kradu sve živo preko par desetina tajkuna i sve daju bankama i korporacijama za šaku judinih škuda.Dragi Papa, ovdje je već desetlječima masonsko divljanje, imaju sve stranke i harače po narodu koji bježi glavom bez obzira. Tako ti je to i ovo svjedoči aktivni vjernik laik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare