To je to što me zanima!

Papa Franjo je priznao da ponekad zaspi dok moli

Papa kaže da spavanje tijekom molitve godi Bogu i da su kršćani pozvani da se "osjećaju poput djece u očevu naručju". Papa navodno ide u krevet u 21 sat i budi se oko četiri ujutro
Vidi originalni članak

Papa Franjo priznao je da ponekad zadrijema dok moli, piše u srijedu BBC.

"Dogodi mi se da ponekad zaspim dok molim", rekao je Papa u televizijskoj emisiji Catholic TV2000 koja se prenosi na Youtubeu.

"To se događalo i svetoj Tereziji", dodao je 80-godišnji poglavar Katoličke crkve.

Kaže da spavanje tijekom molitve godi Bogu i da su kršćani pozvani da se "osjećaju poput djece u očevu naručju".

Papa navodno ide u krevet u 21 sat i budi se oko četiri ujutro.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dkmjnn 02.11.2017.

    "Ti si Petar, stijena, i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju i vrata paklena neće je nadvladati". Svima nam je poznata ova rečenica. Ali Kristova Crkva su njegovi vjernici, a crkva kao institucija je nešto drugo. Istina, svećenici u crkvi podjeljuju sakramente i služe sv. Mise, ali ovo sve drugo je čisti biznis. Naplaćuju krštenja, vjenčanja, sahrane, krizmu, prvu pričest, raznorazne potvrde, da o blagoslovu kuća i ne govorim. Nikad im dosta novaca. A postoji tu još puno toga, pedofilija, novi automobili, orgije u župnim dvorovima, mramor i granit u biskupskim dvorima, odlasci na krstarenja, safarije. Jel oni misle da smo mi ludi i maloumni i da ništa ne vidimo i ne čujemo? I to je ono što ljude odbija od crkve kao institucije, to je ono zbog čega sve više ljudi govori kako vjeruje u Boga, ali ne vjeruje u Crkvu.

  • Ventrilokvist 02.11.2017.

    Ovo je članak od izuzetne važnosti za Republiku Hrvatsku. CIA i FBI će ga detaljno analizirati, da vide uticaj na sigurnost zemlje.

  • Dar Lol 02.11.2017.

    Sve je to praznovjerje i zabava za ovce a njima zarada

Komentiraj...
Vidi sve komentare