To je to što me zanima!

Papa Franjo nazvao nadbiskupa i rekao mu da se moli za njega

Sveti Otac Papa Franjo u subotu je nazvao našeg novog nadbiskupa i nuncija mons. Antu Jozića i nekoliko minuta su razgovarali, objavila je na Facebooku Župa sv. Mihovila Trilj
Vidi originalni članak

Mosinjor Ante Jozić (52), koji je teško nastradao u prometnoj nesreći u tunelu Sv. Ilija kroz Biokovo, dobro se oporavlja.

U subotu je pričao s papom Franjom. 

- Sveti Otac Papa Franjo u subotu je nazvao našeg novog nadbiskupa i nuncija mons. Antu Jozića i nekoliko minuta su porazgovarali. Papa Franjo je poručio nadbiskupu Anti da se moli za njega i uputio svoj apostolski blagoslov njemu i svim vjernicima koji mole za našeg mons. Antu - objavila je na Facebooku Župa sv. Mihovila Trilj. 

Na monsinjora Jozića u BMW-u je naletio Tihomir Lončar (25), koji je prešao u suprotan trak.

Nesretni mladić preminuo je nedugo nakon nesreće, a monsinjor kojeg je papa Franjo 2. veljače imenovao naslovnim nadbiskupom Cisse i apostolskim nuncijem Obale Bjelokosti, s teškim je ozljedama prevezen u bolnicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imao je teške ozljede prsnog koša, abdomena, ruku i nogu. Operirali su ga nekoliko puta, stanje mu je i dalje teško, ali bolje, što daje nadu u daljnji oporavak, rekli su iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • x00x 30.04.2019.

    a papa ne bi zvrcnuo koscica?

  • 30.04.2019.

    Svaka cast. Bravo za papu. Kod nas svi trube o poginulome mladicu koji je zapravo divljao i krivac je za nesrecu, a popa ne spominju

  • onajkojizna 30.04.2019.

    Papa se za Jozu moli a njega sve vise ,,,,, boli

Komentiraj...
Vidi sve komentare