To je to što me zanima!

Papa je angažirao sokolicu da čuva vatikanske golubice mira

Na primanje ptice u službu odlučili su se nakon učestalih napada vrana i galebova na papine golubice mira. Posao sokolice će biti rastjerivanje ptica, a istrenirana je
Vidi originalni članak

Vatikan će ovih dana početi braniti novi član Švicarske garde, sokolica Sylvia. Na primanje ptice u službu odlučili su se nakon učestalih napada vrana i galebova na papine golubice mira. Njezin posao će biti rastjerivanje ptica, kao što to sokolovi rade na aerodromima i trgovima gradova. Za svoj posao je trenirana na sjeveru Italije.

- To je još mlada ptica. Ima oko kilogram, no dočepa li se nekog galeba, dani su mu odbrojeni - rekao je medijima Gabriele Siccardi, rimski sokolar.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MLADEN_5 10.04.2014.

    A gdje je tu prirodna selekcija ?

  • Kalea 10.04.2014.

    Osmijeh ništa ne košta a daje tako mnogo. Ulijeva mi nadu u bolje sutra, ne znam zašto. Papa Franjo zrači optimizmom kao malo tko.

  • shit_happens_ 10.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare