To je to što me zanima!

Papa primio djevojku koja ga je napala na polnoćki

Papa Benedikt XVI.primio je u srijedu, nakon audijencije, Susannu Maiolo (25), koja je skočila na njega uoči polnoćke u bazilici svetog Petra
Vidi originalni članak

Papa Benedikt XVI.primio je u srijedu 25-godišnju Susannu Maiolo, koja je skočila na njega na polnoćki u bazilici svetog Petra. Djevojka se željela Papi ispričati zbog cijelog događaja. Papa je primio Maiolo s obitelji u maloj dvorani pokraj pozornice velike dvorane Pavla VI. nakon završene opće audijencije. Prema riječima šefa vatikanskog Ureda za tisak Federica Lombardija, Papa je žarko htio izraziti oprost Susanni i poželjeti joj ozdravljenje. Još nije poznato hoće li Vatikan podići tužbu protiv djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_43440 13.01.2010.

    ovdje neki lupaju gluposti na račun pape imate kod kuće svojih pa njih lupajte palicom,pa primi si tatu itd. Ako si nevjernik onda neznači da možeš provocirati a i pokojni ivan pavao ll je turčinu oprostio i nije dobio nikakvu odštetu!

  • HRVATICA_3 13.01.2010.

    Dobar je on Papa,ne znam šta ljudi imaju protiv njega ako im ništa nije napravio. Sigurno da će nama Hrvatima papa Ivan Pavao II uvijek bitinajdraži zbog svega što je učinio za nas. Ali treba ovom Papi pružit priliku da se dokaže.

  • Domeek 13.01.2010.

    Ljudski je praštati i fakat je lijepo pročitati ovako nešto.Neće je tužit jer nema koristi od toga...osim što bi digao sve medije na noge s tim.A ionako sumnjam da mu je lova u interesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare