To je to što me zanima!

Papa: Za Njemačku je vrijeme nacizma bilo mračno doba...

Benedikt XVI. je sa 14 godina dobrovoljno pristupio Hitlerovoj mladeži. Njegov brat kazao je da je bio predani član. Danas o tom vremenu Papa priča vrlo negativno
Vidi originalni članak

Vatikanski radio prenio je neka Papina razmišljanja među kojima je i ono o nacističkoj Njemačkoj. Iako je bio u Hitlerovoj mladeži Benedikt XVI. nazvao je vladavinu nacizma u Njemačkoj "mračnim dobom". Kao 14-godišnji dječak dobrovoljno je pristupio Hitlerovoj mladeži, a njegov brat još prije je rekao kako je Benedikt bio predani član te organizacije. U izjavama koje je prenio radio Papa je kazao kako se činilo "kao da je cijelim svijetom upravlja Hitler što je ugrozilo kršćanstvo". Sveti otac u subotu je na audijenciji primio članove njemačke katoličke grupe iz Regensburga s kojima je pričao o kršćanstvu i Drugom svjetskom ratu, piše Newser.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Bojko CCCC 30.05.2011.

    a najjače je što će on biti u onom inkubatoru AHHAHAHAHAHAH

  • bigl 30.05.2011.

    Neka crkva bude ono što treba, neka se riješi dijela bogatsva, pomogne sirotinji i neka uvrsti žene kao ravnopravna bića! Koliko žena se klanja crkvi, a ona ih tretira kao ljude bez prava glasa!

  • h1gh_3nd 30.05.2011.

    reptiloman

Komentiraj...
Vidi sve komentare