To je to što me zanima!

Papine poruke, Bingo specijal i auto prilog - subota u 24sata!

Blagdane provedite rješavajući mozgalice u Bingo specijalu, a sve novosti iz svijeta automobila doznajte u prilogu Hoću novi auto koji izvanredno izlazi u subotu
Vidi originalni članak

Pranje nogu je znak Isusova milovanja. To je moja dužnost svećenika i biskupa, da budem sluga, ali to ujedno dolazi i iz mog srca. Isus je došao upravo zato da nam služi i pomogne.

To je jedna od poruka koju nam je za Uskrs odaslao omiljeni papa Franjo, koji nas je sve pozvao da pomognemo jedni drugima. 

U velikom uskrsnom trobroju 24sata u subotu pročitajte ostale Papine poruke, prepune skromnosti i topline, koje osvajaju srca vjernika diljem svijeta. Pročitajte i svjedočanstva o čudima koja mu se pripisuju u njegovu kratkom pontifikatu. 

Nakon što prođe predblagdanska strka i kad uhvatite malo vremena za sebe, zabavite se mnoštvom mozgalica koje vam donosi Bingo specijal na čak 32 stranice. Ako ste znatiželjni i zanima vas hoće li vam se poslovni projekti idući tjedan konačno ostvariti ili smiješe li vam se ljubavne zvijezde, obavezno pročitajte veliki tjedni horoskop. U trobroju su Mevludinovi odgovori na pitanja čitatelja. Umjesto u ponedjeljak, prilog Hoću novi auto, ovaj put izvanredno, pronađite u 24sata u subotu. 

Sretan Uskrs!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • alo alo 04.04.2015.

    Ovaj nasloj je bogohulan i vrijeđajući. Pa da baš nemate niti malo odgoja i kulture?

  • DODODUBRAVA 04.04.2015.

    jako si glup decko, jako neinteligentan. strasnoo

  • DODODUBRAVA 04.04.2015.

    Na prvoj slici papa, drugoj dva auta i trecoj polugola zenska!! Dobro ste to skombinirali, 24 sata special(ci) !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare