To je to što me zanima!

Par je drhtao od straha na vrhu provalije od čak 20 m

Romantična vožnja zagrebačkim Sljemenom se mlađem paru pretvorila u noćnu moru. Sletili su u provaliju i držali kočnicu do dolaska vatrogasaca
Vidi originalni članak

Svom snagom nepoznati je mladić u petak stiskao kočnicu svog automobila. Borio se da još neko vrijeme ostane pri vrhu 20 metara visoke padine i ne strovali se niz nju. Romantična vožnja zagrebačkim Sljemenom se oko 21.30 sati mlađem paru pretvorila u noćnu moru. Vozeći se mračnim ulicama sletjeli su u provaliju, ali su se pritiskom kočnice ipak uspjeli zadržati pri vrhu kosine. Panično su nazivali vatrogasce i javili im da su u smrtnoj opasnosti. Tresli su se od straha. Zahvaljujući pribranosti mladić je uspio zadržati kočnicu automobila pritisnutu gotovo pola sata, sve dok napokon nisu stigli vatrogasci.
- Imali su sreće. Za dlaku su izbjegli smrt. Trebalo nam je dosta vremena da ih izvučemo jer smo morali biti vrlo oprezni kako automobil ne bi krenuo prema naprijed - kazali su nam u subotu vatrogasci i dodali kako već dugo nisu imali sličnu intervenciju. Nakon što su osigurali Polo mladog para čeličnom sajlom, izvukli su ih neozlijeđene, ali prestravljene iz auta. Automobil su na kraju vitlom uspjeli vratiti na cestu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • predsjednik03 24.04.2010.

    ahhahahaah h ih ih ih ih ih ih ih ih ih i hi

  • fleka 24.04.2010.

    ako ništa, cura tu vožnju neće zaboraviti :-) ihihih

  • Kurcoslav 24.04.2010.

    A kaj nema ručnu na autu, pa ju je mogao zategnut do zadnjeg zuba i bris iz auta

Komentiraj...
Vidi sve komentare