To je to što me zanima!

Par mamio žene preko oglasa, pa ih zatočio i brutalno mučio

NJEMAČKA: Wilfried W. (46) i njegova bivša žena Angelika (47) su mučili dvije žene koje su umrle. Vezali su ih, tukli, izgladnjivali. Tijelo jedne su raskomadali i spalili
Vidi originalni članak

Na suđenju paru koji je mučio i ubio najmanje dvije žene čuli su se zastrašujući detalji. Wilfried W. (46) i njegova bivša žena Angelika (47) iz njemačkog Höxtera su optuženi da su godinama brutalno zlostavljali žene od kojih su dvije umrle.

Na suđenju utorak bila je prisutna i majka Annike W., jedne od žrtava. Angelika je hladno ispričala da su Anniku vezali lisicama i lancem za cijev radijatora kako ne bi noću odlazila na zahod i budila Wilfrieda. Ako bi se pak pomokrila, kažnjavali su ju i polijevali vrelom vodom. Dozvoljavali su joj da spava samo u kadi u kojoj su ju također vezali. Majka žrtve slušala je Angelikino svjedočenje i plakala.

Angelika je rekla da su Anniku ucjenjivali i prijetili joj da će ju prijaviti policiji jer nije prijavila osiguranje. Nekoliko tjedana prije smrti Annika nije gotovo ništa jela. Imala je nagnječenja, opekline, posjekotine. Annike je jednom dok su bili ispred kuće glavom udarila u beton. Angelika tvrdi da ju nije udarila ni gurnula.

No par nije reagirao iako je Annike bila teško ozlijeđena. Stavili su ju u kadu u kojoj je žena sljedeće jutro umrla. Angelika je rekla na sudu da joj je agonije teško ozlijeđene žene išla na živce i da joj je smetala dok je prala rublje. Nije im palo napamet da nazovu hitnu, piše Spiegel.

- Pa svatko bi vidio kakve je ozljede imala - rekla je Angelika. Policija ne može točno utvrditi od čega je žena umrla jer je par njezino tijelo raskomadao, držao u ledenici, a dijelove je povremeno palio i pepeo prosipavao po cesti

Par je optužen i za zlostavljanje Susanne F. (41)  koja je također umrla. Bacili su je i dobila je krvarenje u mozgu.

Par ju je pokušao odvesti u svoj stan. Doživjeli su prometnu nesreću, a Susanne je dobila epileptični napad. Tada su pozvali hitnu. Susanne je umrla u bolnici. Liječnici su pozvali policiju.

Angelika i Wilfried su žene mamili oglasima. Oboje su optuženi za ubojstva s predumišljajem. Wilfried se dosad nije izjasnio o optužbama. Suđenje se nastavlja, a presuda se očekuje u proljeće iduće godine.  

Idi na 24sata

Komentari 74

  • blondie8 09.12.2016.

    za takve spodobe treba uvesti smrtnu kaznu jer drugo i nisu zaslužili ili im vračati istom mjerom, naravno, jer takvi nisu vrijedni zraka kojeg udišu, ni zemlje po kojoj hodaju...

  • nec.1996 09.12.2016.

    zar jos ima ovakih slucajeva,,i to,, njemacka,,

  • svejedobro 09.12.2016.

    Sadisti bez imalo empatije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare