To je to što me zanima!

Par uzgajao marihuanu u svom vrtu u Puli: Imali čak 22 biljke

Policija je, osim droge, pronašla i oduzela preciznu digitalnu vagu, mobitele i druge predmete za koje smatraju da je dvojac koristio pri počinjenju kaznenog djela
Vidi originalni članak

Muškarac (32) i žena (41) u Puli su uzgajali marihuanu i preprodavali ju. U vrtu su imali čak 22 biljke indijske konoplje, a pretresom je pronađeno još 23 osušene stabljike, posude i staklenke s ukupno 738.85 grama, 2.7 grama ketamina, 2.1 grama MDMA, jedan gram amfetamina, jedan komad ecstasyja i tri komada diazepama. 

Policija je, osim droge, pronašla i oduzela preciznu digitalnu vagu, mobitele i druge predmete za koje smatraju da je dvojac koristio pri počinjenju kaznenog djela. 

Preliminarnim testiranjem oduzete biljne materije, kao i testiranjem uzoraka sasušenih i svježih biljaka dobivena je reakcija koja ukazuje na visoko koncentriranu prisutnost THC-a pa je tako očitana vrijednost od preko 15 posto, što ukazuje na drogu visoke kvalitete koja je dobivena križanjem različitih sorti.

Uz pronađenih 738.85 grama, od oduzetih sasušenih i svježih biljaka bi se po tabličnoj procjeni skale prirasta moglo pribaviti oko četiri kilograma marihuane, no radom policijskih službenika spriječeno je da ta droga dođe do krajnjih konzumenata. 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja u srijedu u večernjim satima, osumnjičeni su privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • borg78 05.10.2018.

    Pa šta! Lovite se vi Vašeg Vase Kojota a ne one koji nisu nikoga oštetili, dapače smanjuju troškove zdravstva!

  • bajica1009 04.10.2018.

    Pa nije njegova trava i društveni rad mjesec dana je teška kazna, veči prekršaj je otprilike tako kažnjen pa imamo presedan koji se može primjeniti i u ovom slučaju.

  • st.hrvatska 04.10.2018.

    Ove male obrte treba poticati, a ne zatvoriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare